[ODMOR U SARAJEVU] Isplanirajte bijeg za dvoje! 3 dana/2 noćenja s doručkom uz bogat švedski stol, piće dobrodošlice u Hotelu „Aziza“ u Sarajevu za samo 799 kn! Kupon vrijedi do 28.02.'18.!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uzbuđenje zbog putovanja je neprocijenjivo! Uz uštedu od 50% ugodi sebi i najdražoj osobi! Odmori se, istraži Sarajevo, doživi novo kulturalno iskustvo, prošeći Baščaršijom i pojedi ćevape!

Hotel „Aziza“ se nalazi u srcu starog grada, Baščaršije. Smješten poviše Kovača, kod Vratničke kapije, nudi panoramski pogled na staru čaršiju, a djelomično i grad.

Hotel je smješten između dvije gradske znamenitosti. Preko puta samog ulaza je Muzej „Alije Izetbegovića“, prvog predsjednika samostalne Republike Bosne i Hercegovine, a iza Hotela Saburina kuća, jedan od rijetkih sačuvanih objekata stambene arhitekture iz osmanskog perioda u Sarajevu. Stara zanatska jezgra grada, Baščaršija, najposjećeniji i za turiste najzanimljiviji dio grada, nalazi se na pet minuta hoda od Hotela.

Zgrada povijesne sarajevske Vijećnice, u kojoj je prije rata bila smještena Nacionalna i sveučilišna biblioteka, te brojni muzeji i mnogi sakralni objekti nalaze se nedaleko od Hotela.

Zanimljivu priču o Hotelu Aziza pročitajte ovdje.