[ZAGREB] Bioval - Neinvazivni test intolerancije na 370 ili 520 namirnica, uključujući gluten i laktozu + poklon priručnik za prehranu već od 349 kn! Preko uzorka kose - vrhunski BICOM optima aparat!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite željenu opciju: Test intolerancije na 370 ili 520 namirnica, začina, aditiva, konzervansa i teških metala za 349 kn! Izbacite 'uljeze' iz svoje prehrane, ubrzajte metabolizam i napunite se energijom! Kupon je iskoristiv do 12.02.18.!

Kile se naprosto "lijepe" za Vas i nikako ih se ne možete otarasiti iako ste veličinu obroka sveli na minimum? 

Jeste li sigurni da znate li koja je hrana dobra za Vas, a koja Vam šteti?

Simptomi intolerancije: debljanje, umor, slaba koncentracija, probavne tegobe, loše pamćenje, nemir, promjene raspoloženja, depresija.

Ok, znamo da si ponekad izgovorimo malu bijelu laž kad je riječ o broju redova.. ovaj, kockica one prefine čokolade koju smo sakrile za 'krizne situacije', ali ako se hranite relativno (koliko može biti u današnje vrijeme) uravnoteženo a brojka na vagi i dalje raste, velika je vjerojatnost da patite od intolerancije na neku od namirnica koja vam je dio svakodnevne prehrane.

Intolerancije na namirnice su vrlo česte, a javljaju se zato što se iz nekog razloga vaše tijelo ne slaže dobro s nekim namirnicama (hranom, pićem, aditivima).

Kako intolerancija na hranu utječe na debljanje?

Kod većine ljudi kojima je dokazana intolerancija na određene namirnice dolazi do nakupljanja tekućine i povećanja tjelesne težine kao posljedice toga.

Ovo se događa zbog spajanja antitijela i antigena u imunokomplekse koji dopiru do svih stanica u organizmu i onemogućuju njihovo normalno funkcioniranje, pa se naše tijelo počne ponašati se poput spužve u tanjuru vode -  "popije" svu tekućinu i nabubri. Zbog te  reakcije dolazi do paradoksa - povećanjem unosa vode u organizam ne postižemo mršavljenje i čišćenje organizma, nego se tjelesna masa povećava zbog nakupljene tekućine.

Osim problema s težinom, intolerancija na određenu namirnicu može se manifestirati i kroz:

✓ gastrointestinalne probleme (bol, napuhnutost, mučnina, grčevi...)

✓ dermatološke probleme (akne, ekcem, psorijaza...)

✓ psihološke probleme (umor, depresija, promjene raspoloženja, napetost..)

✓ neurološke probleme (vrtoglavica, glavoblja..)

✓ respiratorne probleme (poteškoće s disanjem, astma, šum u uhu...)

Ukratko, intolerancija se manifestira na puno različitih načina koje često ne povezujemo s nečim toliko svakodnevnim kao što je recimo morska sol, i stoga je važno ustanoviti na koje namirnice imamo reakciju kao bi ih izbacili iz upotrebe i nadomjestili njihovim alternativama koje dobro podnosimo.

Detaljnije upute o slanju uzorka možete pročitati ovdje.  

Nakon testa intolerancije na hranu i uklanjanja hrane visokog stupnja intolerancije, više od 80% pacijenata pokazuje znatno poboljšanje cjelokupnog zdravstvenog stanja, a ovaj pristup često dovodi i do gubitka 5 do 20 kg na težini kroz nekoliko mjeseci, uz istodobno uklanjanje brojnih zdravstvenih poremećaja.

U trenutku kada otkrijete koje vam namirnice rade probleme i kojim ih (za vas) pogodnijim alternativama možete zamijeniti, znat ćete da ste napravili prvi korak prema novom, zdravijem i sretnijem životu!

Saznajte kako vaše tijelo reagira uz detaljan test na 370 ili čak 520 namirnica, začina, aditiva (antioksidansi, emulgatori, umjetne boje, regulatori kiselosti, pojačivači okusa, zaslađivači i zgušnjivači), konzervansa i teških metala u Centru BioVal!

Manji test od 370 namirnica uključuje sve najčešće uzročnike intolerancije kao što su gluten, laktoza, orašasti plodovi, meso, kikiriki, te konzervansi, emulgatori, teški metali...

U proširenom testu od 520 namirnica bit će testirana (in)tolerancija na brojne druge namirnice koje redovno unosimo potpuno nesvjesni koliko mogu štetiti našem zdravlju, izgledu i razini energije kao što su pojedine vrste soli, šećera, ulja i octa, te vino, margarin, maslac, kao i regulatori kiselosti i zgušnjivači koji su izrazito prisutni u brojnim proizvodima koje svakodnevno koristimo.

Testiranje je potpuno neinvazivno, vrši se pomoću uzorka kose kojeg pošaljete poštom u BioVal u Martićevu 33, Zagreb. Testiraje se vrši na vrhunskom uređaju BICOM optima.

Biorezonantno testiranje temelji se na elektromagnetskom principu te je stoga svejedno da li se radi o uzorku krvi ili uzorku stanica korijena kose. Oba tipa uzorka daju jednako dobre rezultate.

Rezultate s objašnjenjima poslat će vam se na mail u roku 8 dana od zaprimanja uzorka.

Izbacite 'uljeze' iz svoje prehrane, ubrzajte metabolizam i napunite se energijom!