[ZAGREB] Morski gušti u The Movie Pubu! Tuna steak od 200g bez priloga za samo 35 kn! Kupon je iskoristiv do 13.02.2018.!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u odličnoj atmosferi popularnog The Movie Puba, jednog od najpopularnijih mjesta svoje vrste u Zagrebu! Ponuda se može koristiti od ponedjeljka do subote od 12-23h, dok nedeljom restoran ne radi! Odrezak je od svježe domaće tune (nije smrznuta)!

Ponuda uključuje: The Movie pub Zagreb - tuna steak 200 g, bez priloga za samo 35 kn!


 U prizemlju hotela nalazi se popularni The Movie Pub & Restoran, gdje naši gosti mogu odlično jesti i svakodnevno doživjeti vrhunsku zabavu uz live svirku poznatih bandova u večernjim satima.

   

The Movie Pub & Restoran ” otvoren 2002. godine stekao je status kultnog zagrebačkog okupljališta u koji rado navraćaju gosti iz čitave Hrvatske. Mjesto je vrhunske zabave i provoda. Uređen je u stilu engleskog pub-a. Prostor sa 350 stalnih sjedećih mjesta, podijeljen je na dva dijela, koji po potrebi mogu funkcionirati autonomno svaki za sebe, ali i kao jedinstven prostor. Interijer je uređen s pažljivo odabranim detaljima i stilskim namještajem.

Facebook pogledajte ovdje!