Karneval u VENECIJI 10.02.18.! 1-dnevni izlet uz prijevoz luksuznim turističkim autobusom i turističkog pratitelja tijekom putovanja, za samo 169 kn po osobi! Polazak iz Rijeke!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite Veneciju u najljepše doba, za vrijeme poznatog Venecijanskog karnevala! Svaki kutak Venecije odiše prošlošću, pogotovo u vrijeme karnevala koji čarobno oživljava doba princeza, vitezova i ljubavnih zapleta!

Ponuda uključuje:

Karneval u Veneciji - jednodnevni izlet, 10.02.2018.

Izaberite jednu od opcija polaska:

Polazak 10.02.2018.

Cijena uključuje: Prijevoz luksuznim turističkim autobusom, turističkog pratitelja tijekom putovanja; jamčevinu turističkog paket aranžmana, organizaciju i pripremu izleta.

Cijena ne uključuje: stručno vođenje po Veneciji, prijevoz brodićem od parkinga do centra grada i natrag (cca 10 EUR); stručna vođenja u muzejima, galerijama i crkvama.

U ovom utočištu romantike lijepo je u svako doba, no karnevalsko vrijeme posebno je za svakog posjetitelja. Kostimirani balovi i privatne karnevalske zabave, nekada rezervirani samo za plemenitaše, danas su dostupni širem krugu koji si to može priuštiti. Posjet venecijanskom karnevalu je poput povratka u prošlost. Maske princeza, vitezova kao i strašnijih likova poput opasnih zvijeri, ali i vrckastih harlekina, opsjedaju grad pa turisti skromno skriveni ispod svojih “maskirnih rekvizita” mogu uživati u mimohodima, predstavama, glazbi te neizostavnom fotografiranju.

Polazak iz Rijeke s Jelačićevog trga u 06:00 sati. Vožnja turističkim autobusom kroz Sloveniju i Italiju s jednim usputnim zaustavljanjem. Dolazak u Veneciju oko 10:00 sati. Odlazak do centra grada po izboru, pješice ili brodićem. Slobodno vrijeme za posjet trgu Sv. Marka - Duždevoj palači - ulici Mercerie s brojnim trgovinama – nekom od zanimljivih venecijanskih muzeja – kupovinu - ili uživanje u karnevalskom ugođaju, vrevi na gradskim ulicama i trgovima, romantičnu vožnju gondolom. Polazak iz Venecije u 19:00 sati. Dolazak u Rijeku u kasnim večernjim satima.


Nakon kupnje kupona potrebno je poslati KOD i ID broj kupona i slijedeće podatke (ime i prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, kontakt br. telefona, mail adresa) na e-mail: info@neomar.hr. Obavezno navesti datum za koji ste rezervirali putovanje.