PodržimoNaše

[SPLIT] Uklonite mrlje, bore i ostale nesavršenosti sa lica u paketu mikrodermoabrazije + čišćenje lica, peeling, ampula hijalurona, maska, masaža lica sa hidratacijom i njegom za samo 149 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Savršeno lice uz najbolju ponudu! Neponovljiva ponuda uključuje čišćenje lica, mikrodermoabrazija, peeling, ampula hijalurona, maska, masaža lica sa hidratacijom i njegom! Kupon se može iskoristiti do 20.02.2018.!

Mikrodermoabrazija je dijamantna mikrodermoabrazija, koja za razliku od prethodne generacije aparata baziranih na kristalima (najčešće aluminij-oksida) koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini dijamantnih čestica. 

Ovisno o problemu koji želimo tretirati, ali i cilju koji želimo postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem. Tijekom tretmana „stari” sloj kože otklanja se vakuumom, koji istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena.

Za mladolik i zdrav izgled lica treba ponekad otići i na tretman čišćenja lica! Nakon bogatih blagdanskih trpeza mnoge djevojke i žene žale se na samo na višak prikupljenih kilograma, već i na akne i mitesere zbog konzumacije masne hrane. 

Očistite i vratite prirodan i zdravi sjaj Vašeg lica!

Mikrodermoabraziju ne preporučujemo osobama:

s kožnim oboljenjima, atopijskimdermatitism, neurodermitisom, psorijazom

koje su pod terapijom roakutana

koje imaju rak kože

koje su pod jakim terapijama lijekova

kod otvorenih rana i opekotina