Zimska čarolija u Salonu Body Balance u Splitu! Poklonimo sebi i svojim prijateljicama opuštajući ritual za lice i tijelo u trajanju 100 minuta za samo 199 kn! Kupon je iskoristiv do 20.02.18.!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opustimo se i razmazimo sa masažom leđa ili nogu u trajanju od 30 min te antiage tretmanom lica koji sadrži: čišćenje, dubinsko čišćenje ultrazvučnom špatulom, radiofrekvenciju lica 20 min, ampulu za lice po izboru zavisno od stanja lica te masku i masažu lica sa završnom hidratacijom za svega 199 kn!

Mnogi liječnici od davnina preporučuju masažu kao terapijsku metodu. Počevši od Hipokrata, Galena ili Celsusa koji u svojim djelima govore o pozitivnim učincima na ljudsko tijelo uporabom masaže ili trljanja, kako ju u to vrijeme nazivaju.

Masaža opušta i podiže raspoloženje. Potiče lučenje serotonina-hormona sreće, njeguje i revitalizira kožu. Posebno se preporuča osobama koje su pod stresom i koje se osjećaju izmoreno i iscrpljeno. Nakon opuštajuće masaže preplavljuju nas osjećaji neizmjerne sreće i zadovoljstva.

Masažom se poboljšava cirkulacija krvi po tijelu, čime se omogućava da donosi više kisika, a odnosi višak štetnih tvari iz stanica. Pomaže bolnim mišićima, poboljšava gipkost kože i tijela, pospješuje otpornost organizma te djeluje antistresno. 


Paket uključuje tretman lica koji sadrži: 

čišćenje, 

dubinsko čišćenje ultrazvučnom špatulom, 

radiofrekvenciju lica 20 min, 

ampulu za lice po izboru zavisno od stanja lica te masku i 

masažu lica sa završnom hidratacijom.