[RIJEKA] Savršen poklon za darivanje Vas samih i Vama najdražih! Happiness aroma studio - HOT STONE AROMA RITUAL 90 min. za samo 125 kn! Kupon se može iskoristiti do 31.01.2018.!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Luksuz koji si možete priuštiti!!! Opustite se uz čarobnu hot stone masažu toplim vulkanskim kamenjem i zaboravite barem na kratko na sve brige i probleme!

HOT STONE AROMA RITUAL 90 MIN.

Masažni ritual toplim vulkanskim kamenjem kombinacija je bazaltnog toplog kamenja i egzotičnih mirisnih esencija za savršenu povezanost prirodom i samim sobom. Blagotvorna svojstva toplog kamenja poznata su još od davnina jer se u drevnim civilizacijama toplo kamenje koristilo za liječenje bolesti, u dijagnostici i obredima. Toplo kamenje izuzetno dobro upija i zadržava toplinu. Djelovanje topline omogućava duboko opuštanje i otvaranje energetskih puteva. U ritualu koristimo 60 vrućih kamena različitih oblika i veličina. Toplo kamenje se postavlja na određene dijelove tijela npr. uz dužinu kralježnice, između nožnih prstiju, u dlanove itd. dok se ostatak tijela masira toplim kamenjem, sporim i dugim pokretima sa dodatkom egzotičnih mirisnih esencija. Ovaj ritual pomoći će kod ukočenosti mišića, reumatskih bolova, ubrzava cirkulaciju, oslobađa napetosti i smiruje živčani sustav. 

Aroma ritual za duboki detox uma i tijela idealan za ove zimske dane.

Ritual je u trajanju od 90 min.