[RIJEKA] Zablistajte u trenu! 2 u 1 tretman za blistavu kožu - radiofrekvencija lica i vrata + masaža lica u Natural Body and Soul u Rijeci za samo 89 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Savršeno lice uz najbolju ponudu! Neponovljiva ponuda uključuje 2 u 1 tretmane za blistavu kožu uz 55% popusta u Rijeci! Kupon vrijedi do 25.02.2018.!

Tretmanom lica RF znatno se smanjuju bore na licu i oko očiju, podižu vjeđe i obrve, smanjuje podbradak, smanjuju i sužavaju pore i mašćenje lica te uspješno tretiraju akne.

RF tretmanima ublažavaju se bore, potiče se obnova starog i proizvodnja novog kolagena, što poboljšava izgled i strukturu kože. Koža dobiva na tonusu, čvršća je te zdrava.

Mlohava i opuštena koža može nastati kao rezultat naglog rastezanja kože ili gubitka masnog tkiva zbog starenja, te se vezivno tkivo oštećuje. RF valovima moguće je takvu kožu zategnuti i poboljšati joj tonus zbog regeneracije kolagenih vlakana.

RF valovi uništavaju žlijezde lojnice i imaju jak protuupalni učinak koji dovodi do postupna ozdravljenja upalno promijenjenog tkiva. Dobro djeluju kod hormonalno uvjetovanih akni i ožiljaka.

Informacije o tretmanima možete dobiti na broj 091/ 1 503 155, a po primitku kupona rezervaciju termina izvršite na br.tel.: 091 76 13 555, uz KOD i ID kupona.

Kupon je moguće iskoristiti u jednom dolasku.