[ZAGREB] Rješite se stresa, napetosti i bolova! Opustite se uz anticelulitnu, medicinsku, sportsku, relax masažu ili ručnu limfnu drenažu u kozmetičkom salonu ŠUBIDU već od 39 kn!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pružite svom tijelu i duhu ono za čime vapi u ove hladnije dane. Oslobodite napetost u mišićima nakon svakodnevnog dugotrajnog sjedenja i prepustite se stručnim rukama! Rok iskoristivosti kupona je do 25.02.2018.!

Masaža će odstraniti bolove i napetost u vašem tijelu, a vaše raspoloženje i opće stanje biti će na najvišoj mogućoj razini! Masažom se poboljšava cirkulacija krvi po tijelu, čime se omogućava da donosi više kisika, a odnosi višak štetnih tvari iz stanica. Pomaže bolnim mišićima, poboljšava gipkost kože i tijela, pospješuje otpornost organizma te djeluje antistresno. 

Mnogi liječnici od davnina preporučuju masažu kao terapijsku metodu. Počevši od Hipokrata, Galena ili Celsusa koji u svojim djelima govore o pozitivnim učincima na ljudsko tijelo uporabom masaže ili trljanja, kako ju u to vrijeme nazivaju.

Masaže izvode fizioterapeuti!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na br.tel: 095/751 8899 ili minimalno 2 dana ranije uz KOD i ID kupona po primitku.