[ZAGREB] Waves Food Bar i Vinarija Juris donose Vam fantastične gastro ponude za najzahtjevnija nepca u samom centru Zagreba za 2 osobe već od 139 kn! 2 senzacionalna menija...#mljac :)

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Waves Food Bar je nova gastro priča u Mesničkoj 6. Čekaju Vas brza, zdrava i homemade jela a prije kupnje kupona obavezno odaberite između 2 preukusna menija za 2 osobe! Dobrodošli!!! Kupon vrijedi do 20.02.2018. osim za Valentinovo!

Ponuda uključuje: Waves Food Bar i Vinarija Juris donose Vam fantastične gastro ponude za najzahtjevnija nepca već od 139 kn!


Prije kupnje kupona odaberite:

Opcija 1) 2x gusta juha od buče sa sjemenkama, 

                 2x pileća prsa u umaku od curry-a i kokosa sa domaćim kroketima i 

                 2x čaša vrhunskog Sauvignon Blanc Saltwater vinarije Juris za 139 kn!


Opcija 2) 2x gusta juha od buče sa sjemenkama, 

                 2x pečena janjetina s džemom od luka, 

                 2x ploške krumpira + 

                 2x vrhunskog Cabernet Sauvignon Saltwater vinarije Juris za 189 kn!


Waves food bar - nova gastro priča na poznatom mjestu

Waves food bar smjestio se u samom srcu Zagreba u Mesničkoj 6 nadomak Tuškanca. 

Ovaj trendy uređen bar i restoran u svojoj ponudi nudi jednostavna, ukusna i uvijek svježe pripremljena jela koja mogu zadovoljiti svako istančano nepce. 


Moći ćete uživati u raznim zdravim salatama, american style sendvičima spremljenima po posebnoj recepturi, nekoliko domaćih juhica, a također probajte i domaće Waves slidere s krumpirićima. Očekuju Vas i druga razna posebno odabrana jela a sve po vrlo pristupačnim cijenama složenim za svačiji džep. Isto tako nude se i slastice koje jednostavno mame da ih probate. Uz sve to možete kombinirati da li želite velike ili male porcije te postoji i mogućnost odabira različitih umaka i dodataka. 

Ono što Waves food bar izdvaja iz ostale ponude, uz specifičan menu, su čak tri različita happy houra kad možete uživati u popustima na razna pića i jela. Da ne zaboravimo na žeđ tu je paleta vrhunskih vina na čaše, nekoliko grappa i posebno odabrana craft piva. 

Glavni je koncept baziran na tome da uvijek možete prigristi nešto brzo, svježe i zdravo. 

I zato posjetite Waves food bar i provjerite sami da je ova nova priča upravo ona koja je nedostajala na gastro sceni Zagreba.