[CIJELA HRVATSKA] Crno Jaje Vam donosi neponovljivu ponudu!!! Očišćeni podovi bez kemikalija dok sjedite u fotelji uz Pro Clean Bot za samo 89 kuna!

24 prodanaMožete kupovati i dalje!

Napokon je na hrvatsko tržište stigao revolucionaran izum kada su sredstva za čišćenje podova u pitanju! Zahvaljujući nevjerojatnom rezultatu pri čišćenju podova i pomoći u kućanstvu, ovo sredstvo je za kratko vrijeme postalo apsolutni hit u svijetu! Kupon vrijedi do 25.02.2018.!

Pro Clean Bot – Bez kemikalija očišćeni podovi dok sjedite u fotelji

Riješite se prljavštine s podova!

Očistite teško pristupačna mjesta!

Uštedite vrijeme i olakšajte kućanske poslove!

Bez saginjanja i bolova u leđima!

Napokon je na hrvatsko tržište stigao revolucionaran izum kada su sredstva za čišćenje podova u pitanju. Zahvaljujući nevjerojatnom rezultatu pri čišćenju podova i pomoći u kućanstvu, ovo sredstvo je za kratko vrijeme postalo apsolutni hit u svijetu!

Riječ je o Pro Clean Botu, fantastičnom proizvodu koji na principu vakuuma čisti sve podne površine. Pro Clean Bot je namijenjen svima koji žele čiste podove bez saginjanja i bolova u leđima.

Očistite sve podne površine, teško pristupačna mjesta, uza zidove i u kutovima, ispod kreveta, sofa, stolova i stolica. Imajte besprijekorne podove bez ustajanja iz fotelje.  

Ne morate kupovati razne kemikalije za čišćenje podova i bacati hrpu novca na usisivače i druge čistače podova. Perfektno očišćen pod možete postići iz udobnosti vaše fotelje. I to vrlo brzo – zahvaljujući Pro Clean Botu!

Zaboravite na prašinu, mrvice, dlake i ostale nečistoće i prljavštinu na vašim podovima! Priuštite si čist dom bez alergena!