[ZAGREB] Riješite se dlačica i budite bezbrižne i zimi! Depilacija nogu i bikini zone voskom ili depilacija nogu voskom te brazilke šećernom pastom u Beauty Centru Marena već od 69kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Učinite nešto za sebe već danas i rješite se toliko neželjenih dlačica! Depilacije voskom i šećernom pastom su potpuno prirodne i pogodne za sve tipove kože pa čak i za one najosjetljivije! Vaša koža će biti neodoljivo glatka! Kupon vrijedi do 20.02.2018.!

Depilacija voskom je klasična depilacija sa toplim voskom u patronama. 

Nakon depilacije na depilirano područje nanosimo pjenu i kremu koje smiruju iritaciju na koži i po želji ampule koje usporavaju rast dlaka.

Riješite se dlačica brzo, jednostavno i kvalitetno, i to na neželjenim mjestima! Idealna dužina za depilaciju dlačica voskom je 5 mm. Ako su dlačice kraće, vosak ih neće moći dovoljno dobro “uhvatiti” i iščupati. 

Depilirane dlačice postepeno oslabljuju i postaju sve tanje. Na tretiranom području možete očekivati da dlačice neće rasti do 3 tjedna.

Depilacija šećernom pastom brzo je stekla popularnost u kozmetičkim salonima diljem svijeta. Nije ni čudo jer sadrži samo prirodne sastojke, ne oštećuje kožu, bakterije u ovakvoj pasti nemaju mogućnost preživljavanja (kao u vosku) te nije potrebno čekati da dlačice narastu!