NOVO!!! Istražite i doživite misterij bosanskih piramida! Svi znatiželjni i radoznali posjetitelji, smještaj potražite u Pyramid Lodge u Visokom uz 2 noćenja s doručkom za dvoje za 529 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi oni koji vole istraživati i koje zanima misterij, mogu uvijek krenuti put Bosanske doline piramida! Ako je posjetite, sigurno će u vama probuditi mnoga nova razmišljanja i spoznaje...

Više o informacija o smještaju

Pyramid Lodge je mjesto za opuštanju i regeneraciju, smješteno na snažnoj energetskoj točki, u oazi tišine, na vrhu piramide Sunca u Visokom, i čini izuzetan spoj prirodnih ljepota sa profinjenim komforom. U nastojanju da stvorimo utočište koje će oslikavati ljepotu Bosanske doline piramida, nijedan detalj nismo prepustili slučaju. U savršenom prirodnom ambijentu nudimo Vam smještajni kapacitet koji čini 13 soba koje će Vam omogućiti potrebnu relaksaciju. 



Restoran svojim uređenjem i ponudom nudi ugodno okruženje te zdravu hranu. Okružen predivnom prirodnom idilom daleko od gradske buke i gužve. Idealno je mjesto za opuštanje i relaksaciju. Ljubazno osoblje, izuzetno kvalitetna hrana i piće učinit će Vaš boravak nezaboravnim, te će Vas navesti da se iznova vraćate u naš Lodge.



Pažljivo uređene i osvijetljene sobe kojeVam sa svojih balkona omogućavaju prekrasan pogled na Piramidu Sunca i grad Visoko.

Više o samom mjestu

Visoko, u prošlosti poznato kao mjesto bosanskih kraljeva, sa fascinantnom historijom, a danas u cijelom svijetu, Visoko je poznato kao arheološka destinacija 
Bosanska dolina piramida o kojoj izvještavaju svi svjetski mediji. Masivne strukture stare hiljadama godina otkrivene su u Bosni i Hercegovini – koje uključuju i piramidu Sunca. Dr. Semir Osmanagić, proveo je hiljade sati proučavajući i iskopavajući teren, ali i prezentirajući svoja otkrića drugima. Dolina piramida sastoji od piramida Sunca, Mjeseca, Zmaja, Majke Zemlje i Ljubavi. 


Mi Vam možemo pomoći da ostvarite nezaboravno iskustvo u našoj dolini piramida, koje će se isplatiti. Bilo da želite da radite ili se odmarate, naći ćete prostor koji će udovoljiti vašim željama.


Kupon vrijedi od 04.01.18. do 10.02.18.

ODMAH nakon kupnje kupona potrebna je rezervacija termina mail recepcija@geovivatravel.com ili na tel: +387 32 941 123