[RIJEKA] Lijepe i njegovani nokti! Trajni lak na rukama u frizerskom salonu i salonu za nokte Hypnotic za samo 69 kuna! Kupon je iskoristiv do 10.02.2018.!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Trajni lak će vas oduševiti jer ne izgleda neprirodno kao gel, a istovremeno možete obavljati apsolutno sve poslove bez straha da ćete ga skinuti. Ovo je super ponuda za sve koji žele odahnuti od svakodnevnog lakiranja noktiju!


Nema li ljepšeg osjećaja od onoga kada tipkate na tastaturi sa svojim njegovanim i uređenim noktićima :) Ovakve stvari ne primjećujete samo Vi, već i drugi! 

Njegovani i lijepo oblikovani nokti sastavni su dio svakodnevnog izgleda i podjednako su važni kao dobro sređena frizura, pažljivo izabran nakit ili torbica.


Trajni lak za nokte traje koliko i nokat odnosno imate ga dok nokat ne izraste. S obzirom da je geliranje loše za nokte zbog jakog turpijanja površine, nokat je isto tako podložan bakterijama i velikim oštećenjima. 

Prije lakiranja nokat se neznatno isturpija te se se namaže s par premaza laka, uključujući završni zaštitni sloj koji nije u boji. Lak se nakon svakog lakiranja isto kao gel suši u lampi, međutim nakon tih par tjedana koliko traje skida se na puno bezbolniji način od gela. 

Otopinom vrlo sličnom acetonu koja se drži na noktima par minuta umotanih u foliju kako bi djelovao brže. Nakon toga, spremni ste na novo lakiranje!