Zimski praznici u Hotelu Aurora 4* u Malom Lošinju! 2 polupansiona, unutarnji bazen, poseban program za djecu, mini club....za dvoje odraslih i dvoje djece GRATIS, već od 1479 kn!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje saune, relax zonu, sportske aktivnosti za odrasle, KREATIVNE I SPORTSKE RADIONICE ZA DJECU I MINI KLUB! Iskoristite specijalnu wellness ponudu: 20% popusta za sve masaže cijelog tijela u vremenu od 12:00 do 15:00h! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 03.01.18. do 15.01.18.!

POSEBAN PROGRAM ZA DJECU (uključen u cijenu) :

Program je osmišljen i provodi se od strane stručnjaka kineziologa:

7:30h Mala škola disanja (klinci zajedno sa starijima) - Pruža djeci edukaciju o pravilnom disanju uz vježbanje na otvorenom.

9:00h Junior Aqua gym  - vježbanje u vodi kroz igru (samo za plivače) u grupi do 10 polaznika.

11:00h Radionica pravilnog držanja -  program namijenjen djeci i mladima (od 6 do 16 go¬dina). Odvija se u malim grupama. Provode se vježbe za razvoj posturalnih mišića, pravilnog držanja i kretanja.

Mini klub program  - program u prilogu

POSEBNA WELLNESS PONUDA:  20% popusta za sve masaže cijelog tijela u vremenu od 12:00 do 15:00h

U CIJENU UKLJUČENO:  

     •        Unutarnji bazen s grijanom morskom vodom,

     •        Korištenje sauna & relax zone

     •        Korištenje ogrtača, wellness papuče tijekom boravka

      •      Za osobe s alergijama - mogućnost prilagođene prehrane na upit (uz prethodnu najavu)


•      SPORT I ZDRAVLJE

o   Easy breathing, 30 min - vježbe za aktivaciju svih mišića koji sudjeluju u procesu disanja,

o   Core Balance&Stability, 45 min - ciljane vježbe za aktivaciju mišića trupa koji su bitni za pravilno držanje (posturu) tijela

o   Aqua Spa Gym, 30 min

o   Walk & Strech, 45-60 min - usklađivanje hodanja i disanja, vježbe istezanja koje se mogu koristiti u svakodnevnom životu.

     •        Fitness centar u izdvojenom objektu pored hotela s predivnim pogledom na bazene i more


Hotel Aurora 4* idealan je izbor za uživanje u aktivnom odmoru ili opuštajućim trenucima odmora iz snova u ugodnom okruženju ljekovite lošinjske prirode. Neposredna blizina sportskih terena, poput tenis centra te šetnice uz more za bicikliranje, jogging ili treking, samo su dio sportskih sadržaja koji su Vam na raspolaganju. Uronjen u zelenilo stoljetne borove šume, spoj je modernog dizajna, udobnosti i vrhunske usluge! 


Hotel Aurora smješten u Sunčanoj uvali, udaljen je svega 50 metara od mora i sportskih sadržaja te 20 minuta lagane šetnje od centra Malog Lošinja.

Sobe su sa balkonom, klimatizirane, opremeljene telefonom, bežičnim internetom (WiFi), satelitskom TV, sušilom za kosu, minibarom i sefom.

Usluga prehrane obuhvaća polupansion. Buffet doručak i večera, show cooking uz večeru.


Otok Lošinj savršen je izbor za zdrav i aktivan odmor u svako godišnje doba. Ovdje bogatstvo borove šume odiše mirom i lakoćom, modro more poziva na osvježenje, a aromatično bilje širi svoje opuštajuće mirise.

AURA botanic SPA - Jedinstveni koncept nadahnut prirodom cresko-lošinjskog arhipelaga, tretmani u kojima se koriste eko certificirana ulja i bilja uz stručnost tima terapeuta. Na raspolaganju su vam vanjski i unutarnji bazen sa morskom vodom, bazen za djecu, sauna i relax zona te fitness.


Sadržaji hotela:

udobne i moderno opremljene sobe i suitevi

AURA botanic SPA - wellness centar

unutarnji i vanjski bazen sa morskom vodom

sportski sadržaji u blizini hotela

hotelski restoran s à la carte odjeljkom

bogata buffet ponuda i show cooking

à la carte restorani uz more u blizini hotela

8 teniskih terena i drugi sportski sadržaji u blizini hotela

besplatan Wi-Fi

PONOSIMO SE OSVOJENIM NAGRADAMA: 


· Tripadvisor - Certificate of Excellence 2013, 2014, 2015

· HolidayCheck Award 2o14, 2015

· Premier Traveller - među 10 najboljih SPA u svijetu 2014

· Sustainable hotel - UPUH 2015

SMJEŠTAJ:

Standard Plus sobe

Dvokrevetne sobe s mogućnošću dodatnog ležaja (75x180cm). Prilagođene obiteljima s malom djecom i parovima koji vole prostranost i udobnost. Svojim položajem na morsku stranu jamče užitak u zraku ispunjenom aerosolima i mirisom borova.

Premium sobe

Prostrane dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem (100x185cm) savršen su izbor za one koji vole udobnost i visoki komfor modernog dizajna jednostavnih linija. Smještene su na najvišem katu i imaju balkon s pogledom na park.

Otok Lošinj savršen je izbor za zdrav i aktivan odmor u svako godišnje doba. Ovdje bogatstvo borove šume odiše mirom i lakoćom, modro more poziva na osvježenje, a aromatično bilje širi svoje opuštajuće mirise.

Upravo tu, u prekrasnim uvalama otoka Lošinja, okruženi stoljetnom borovom šumom, pronaći ćete naše hotele, vile i restorane. Zdrav i aktivan odmor, wellness ili obiteljski odmor uz komforan smještaj, individualan pristup i profesionalna usluga našeg osoblja, te raznovrsnost sadržaja temelj su naše ponude.

Jeste li znali

..da je Mali Lošinj - dobitnik Srebrnog cvijeta Europe - prestižnu nagradu za uređenost i kvalitetu života građana!

Mali Lošinj

Mali Lošinj je najveće naselje na otoku, smješten je s južne strane lošinjskog zaljeva te je zahvaljujući tom položaju postao značajno pomorsko i trgovačko, a danas i turističko središte.

Smješten je u uvali Augusta, najvećoj zatvorenoj uvali ovoga otočja. Sa 7.000 stanovnika, danas je Mali Lošinj najveći otočni grad na Jadranu. Počeci Malog Lošinja sežu u 12. stoljeće kada je na otok Lošinj došlo dvanaest hrvatskih obitelji nastanivši se u istočnoj uvalici Sv. Martin. Prvi hrvatski doseljenici bili su stočari i poljoprivrednici, kasnije prelazeći na ribarstvo, pomorstvo i brodogradnju selilo se i cijelo naselje prema obali.

Danas je Mali Lošinj jedan od glavnih turističkih centara na Jadranu, poznat u svim europskim turističkim krugovima o čemu svjedoče mnogobrojni vjerni gosti, koji ga posjećuju svake godine iznova.