Hostel se nalazi u samom srcu grada Zagreba, na SRC Šalata, samo 600 metara od glavnog trga i od špice događanja na najpoznatijem adventu u ovom dijelu Europe!

Hostel se nalazi u samom srcu grada Zagreba, na SRC Šalata, samo 600 metara od glavnog trga i najimpresivnijih znamenitosti grada i kao takav idealan je za upoznavanje grada jer se u samoj blizini nalaze jedni od najpoznatijih klubova, barova i restorana , slastičarnica i trgovina.


UKLJUČENO U CIJENU ručnici, grijanje, pristup internetu, posteljina,sapun za ruke, toaletni papir, svi sanitarni čvorovi imaju instant dezificijens te terasu.


Hostel Poolside teži visokim standardima kvalitete ne samo u segmentu smještaja, već i činjenicom da uz smještajne jedinice svojim gostima možemo ponuditi dodatne usluge kao što su: bar, mogućnost polu i punog pansionskog smještaja, te organizacije izleta i ostalih društvenih programa prema individualnim željama i potrebama. 

Također nudimo i mogućnost pranja i sušenja robe, pohranu vrijednosti i dokumenata u sefu. Nastojimo gostu ponuditi maksimalnu pomoć oko što ugodnijeg i zabavnijeg boravka u gradu. Objekt se nalazi neposredno uz gradsko kupalište i klizalište, te tenis terene i ostala igrališta i prostore za rekreaciju koji proširuju našu ponudu i uvode nove standarde hostelskog smještaja.


Možete koristiti sobu za sastanke, zajednički WC, terasu i spavaću sobu (slobodnih 26 kreveta).

Dolaskom u naš hostel, dobiti ćete visoku kvalitetu. Cijena uključuje doručak koji se sastoji od bogatog švedskog stola, gdje možete pronaći: šunku, slaninu, jaja, hrenovke, sir, slatke i slane namaze, žitarice, kruh, voće, mnoge vrste čaja, nesscafe, sok od naranče. Ovo su samo neke od namirnica koje nudimo.



ODMAH po kupnji kupona sve informacije vezano za rezervaciju termina možete dobiti putem maila hostelpoolside@gmail.com ili putem telefona 01 664 6905, uz KOD i ID kupon po primitku.