Polazak iz Krapine – parkiralište FINA u 02,45 sati, Zaboka – stari blok kolodvor u 03,05 sati. Polazak iz Zagreba – autobusni kolodvor u 04,00 sata. Polazak iz Karlovca u 4.45 sata ( kod benzinske Petrol iza naplatnih kućica ). Polazak za putnike iz područja Rijeke s Odmorišta Vrata jadrana u 06,00 sati.

PROGRAM PUTOVANJA


Polazak iz Krapine – parkiralište FINA u 02,45 sati, Zaboka – stari blok kolodvor u 03,05 sati. Polazak iz Zagreba – autobusni kolodvor u 04,00 sata. Polazak iz Karlovca u 4.45 sata ( kod benzinske Petrol iza naplatnih kućica ). Polazak za putnike iz područja Rijeke s Odmorišta Vrata jadrana u 06,00 sati. Slijedi ugodna vožnja autobusom kroz Sloveniju i Italiju uz usputna zaustavljanja radi odmora. Dolazak do pristaništa na Punta Sabbioni, vožnja brodićem do VENECIJE– San Marco. Po dolasku šetnja gradom u pratnji stručnog vodiča: Riva degli Schiavoni, trg sv. Marka, Duždeva palača, bazilika sv. Marka, most Rialto... 

Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u karnevalskim događanjima. Polazak iz Venecije – San Marco u kasnijim poslijepodnevnim satima, vožnja brodićem do pristaništa. Polazak autobusa za Hrvatsku u 18.00 sati. Očekivani dolazak na mjesto polaska očekuje su u kasnim večernjim satima.