[LIKA] Čaroban zimski ugođaj u Bakinoj kućici! 2 noćenja za do 4 osobe u kući za odmor Bakina kućica, piće dobrodošlice, besplatan parking i Wi-Fi, za samo 549 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zimska idila u Gospiću! "Bakina kućica" smještena je u mirnom dijelu Gospića, s velikim dvorištem, idealna je za bijeg iz gradske vreve i opuštanje uz pucketanje vatre u kaminskoj peći!

"Bakina kućica" smještena je u mirnom dijelu Gospića, s velikim dvorištem, idealna je za bijeg iz gradske vreve i opuštanje uz pucketanje vatre. Opremljena je svim potrebnim za ugodan boravak. Uređena je u rustikalnom stilu, a krasi je kredenac i stol, djedov ručni rad star preko 70 godina. Pobrinut ćemo se da vas dočeka ugrijana kuća i piće dobrodošlice.  

Kuća u Gospiću zove se "Bakina kućica" , površine je 35m2, sastoji se od dnevnog boravka s potpuno opremljenom kuhinjom, spavaće sobe i kupaone, a može primiti 2+2 osobe. U kući je grijanje na drva, tj kaminsku peć koja daje poseban ugođaj i toplinu u kući. U kupaoni postoji i električna grijalica. 

Ponuda uključuje besplatan parking u natkrivenom garažnom prostoru te besplatan Wi-Fi.

U blizini je moguće posjetiti:  

Memorijalni muzej Nikole Tesle 8km 

Rodna kuća dr. Ante Starčevića 8km 

Muzej Like 1,5km 

Vidikovac Kubus, Baške Oštarije, 20km s prekrasnim pogledom na Karlobag, Pag, Rab. 

Brdo Zir, udaljeno 25km pogodno i za manje iskusne planinare.