Relax odmor na Bledu! 2 noćenja za 2 osobe u suite sobama Aparthotela Bled Apartments, 1x korištenje bazena tokom boravka u Hotelu Golf, 1x najam drvenog čamca u trajanju 1h, već od 693kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije nego pritisnete KUPI odaberite željenu opciju: TJEDNA OPCIJA od ponedeljka do četvrtka ILI VIKEND OPCIJA od petka do nedjelje. Čarobni apartmani Bled nalaze se uz glavnu cestu koja vodi do Bleda, na 800 metara od prelijepog jezera... Kuponi se mogu spajati! Kućni ljubimci su dozvoljeni uz nadoplatu! Kupon se može iskoristiti do 15.03.2018. (osim u periodu od 22.12. do 04.01.2018.)

Apartmani Bled nalaze se uz glavnu cestu koja vodi do Bleda, na 800 metara od jezera. Objekt nudi smještajne jedinice za samostalan boravak opremljene TV-om ravnog ekrana s kabelskim programima i besplatni bežični pristup internetu. Središte Bleda udaljeno je 500 metara.

Prije kupnje kupona obavezna predrezervacija i provjera željenog termina na mail: bled.apartments@gmail.com

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije uz KOD i ID kupona na mail: bled.apartments@gmail.com 

Sve jedinice uključuju potpuno opremljenu kuhinju ili čajnu kuhinju s blagovaonicom. Također, svaka sadrži kupaonicu s tušem. 

Gostima je na raspolaganju besplatno parkiralište u okviru objekta.

Najbliža trgovina prehrambenih proizvoda i restoran smješteni su 100 metara od apartmana. 

Do autobusnog stajališta ima 200 metara. 

Bledski dvorac udaljen je 5 minuta vožnje. Žičara Straža dostupna je na 1 km, dok se skijaško odmaralište Vogel nalazi na 31 km od objekta.