[VARAŽDIN] Najučinkovitiji paket revitalizacije lica zimi! Mikrodermoabrazija, njega, retinol maska, masaža i radiofrekvencija lica u Studiu Touch, umjesto 400 kn uz 58% popusta i za samo 169 kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Savršena kombinacija tretmana za lijep izgled kože lica, posebno sada za vrijeme velikih hladnoća kada je koži potrebna hidratacija, njega i "hrana" u obliku maske za lice! Kupon se može iskoristiti do 28.02.2018.!

Maska njeguje i čuva zdrav izgled kože. 

Retinol sprječava pojavu hiperpigmentacije, povećava debljinu kože i usporava proces starenja. 

Vitamini C i E djeluju kao antioksidanti, povećavaju regenerativnu sposobnost kože i produkciju kolagena, elastina i hijaluronske kiseline u koži.


Mikrodermoabrazija je vrlo uspješan i iznimno blagi tretman koji čini kožu lica i tijela mlađim te ih odlično regenerira. Naime, učinkovito djeluje na ljuštenje kože tokom blagog uklanjanja površinskog sloja koža. Zato je možemo nazvati najmodernijom i dubinskom vrstom peelinga.

Poslije tretmana ne mogu se dogoditi nikakve alergijske reakcije zbog toga što se ne dovodi nikakvo strano tijelo u stanice kože te je tretman potpuno bezbolan.

Njega nakon tretmana je jako važna iz razloga što koža prolazi kroz osjetljiviji proces zacjeljivanja površine kože. 

Takav proces započinje 12 sati poslije tretmana te treba oko tjedan dana kako bi koža bila potpuno zdrava.


Radiofrekvencija lica  je revolucionarni tretman koji učvršćuje, zateže i podiže kožu, bez odlaska "pod nož". 

Zbog svoje neinvazivnosti, on je idealan za one koji ne žele kirurški zahvat pomlađivanja ili pak ne misle da su dovoljno stari za njega.