Plesna senzacija u Kutini 20.-21.01.18.!!! Plesno Medeni vikend za dvoje u Hotelu Kutina! Bogata glazbena večera uz bendove, 1 piće po izboru, noćenje s doručkom, sajam meda...za samo 510kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dođite, vidite i doživite Kutinu.... Hotel Kutina, kao i njegov grad, čuvar je tradicije moslavačkog kraja, promovirajući u svojem restoranu autohtona moslavačka vina i tradicionalna moslavačka jela, kako bi gosti i turisti koji posjete naš grad, ponijeli i moslavačke doživljaje u svijet...

PLESNO MEDENI VIKEND U KUTINI 20/21.01.2018 GODINE

SUBOTA 21.01. - 

DOLAZAK U POPODNEVNIM SATIMA, 

SMJEŠTAJ U DVOKREVETNIM SOBAMA, 

CHECK IN OD 14:00 SATI

DOČEK "GLAZBENE NOVE GODINE" – BOGATA VEČERA + JEDNO PIĆE PO IZBORU

BEND DOMAĆIN TIME OUT,  UZ GOSTUJUĆE BENDOVE RAZNOLIKOG REPERTUARA

NEDJELJA 22.02. - 

DORUČAK 

Sajam meda koji se održava u prostorijama hotela, 

razgledavanje, 

mogućnost kupnje meda I pripravaka na bazi meda domaćih pčelara s područja Moslavine.

HOTEL KUTINA *** smješten je u samom centru grada Kutine, udaljen od izlaza s autoceste Zagreb – Lipovac svega 1,5 km. 

Od Zagreba smo autocestom udaljeni 70 km, što je otprilike 30 min vožnje automobilom ili autobusom. Interesantni smo za grupe u tranzitu i cjenovno pristupačni kako smještajem tako i organiziranim ručkovima, večerama za grupe na proputovanju. Smještajni kapacitet hotela je 65 soba (113 ležaja) i jedan apartman. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu, WC, telefon, SAT TV i besplatni WiFi. U prostoru lobbyja i bara gosti mogu besplatno koristiti wireless internet. Budući smo jako interesanti i na području lovnog turizma u sklopu hotela postoje i boksovi za pse.

Hotel Kutina, kao i njegov grad, čuvar je tradicije moslavačkog kraja, promovirajući u svojem restoranu autohtona moslavačka vina i tradicionalna moslavačka jela, kako bi gosti i turisti koji posjete naš grad, ponijeli i moslavačke doživljaje u svijet.

U dvorani hotela organiziramo: konferencije (konferencijska sala do 300 sjedećih mjesta, oprema za održavanje kongresa, kvalitetno ozvučenje, i mogućnost održavanja do pet radionica istovremeno), team building programe (organizacija i stručno vodstvo), poslovne ručkove, svadbene svečanosti i ostale proslave. Dvorana je u cijelosti klimatizirana. Restoran Stara Kutina - do 50 osoba, Plava sala - do 80 osoba, Restoran - od 80-180 osoba (mogućnost smanjenja sale zvučno izoliranim pregradnim stijenama), Moslavačka hiža - do 20 osoba. Izraditi ćemo Vam ponudu u okvirima u kojima Vi to želite a naše stručno osoblje će Vam sve to poslužiti na profesionalan način!


Korisne informacije:

Udaljenost željezničkog kolodvora - 500 m

Udaljenost autobusnog kolodvora - 650 m

Udaljenost zračne luke Zagreb - 84 km

Udaljenost autoceste - 2,5 km