Budi što želiš! Dođi na Riječki karneval! Crno Jaje & Darojković Promet vode Vas na najpoznatiji i svakako najljepši međunarodni karneval 27.01., 11.02.2018. uz prijevoz za samo 80kn/osobi!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

„Krepat, me ne molat!“ – moto je koji najbolje sažima sve što Riječki karneval predstavlja! Natjecanje u maštovitosti, duhovitosti i originalnosti, vatromet boja i oblika, rezultirat će još jednom paradom stotine alegorijskih kola, tisuća maski i nemjerljivog broja gledatelja iz zemlje i inozemstva....Polazak s dogovorenih mjesta u 07:00 h, Dugo Selo, Sesvete, Zagreb!


PROGRAM PUTOVANJA:

Budi što želiš, dođi na Riječki karneval!


Polazak s dogovorenih mjesta u 7:00 h, Dugo Selo, Sesvete, Zagreb.Vožnja prema Rijeci uz kraće zaustavljanje. Dolazak u Rijeku između 10:30 i 11:00 h.Polazak iz Rijeke je 16:00 h.

U 12:00 kreće Međunarodna karnevalska povorka. Natjecanje u maštovitosti, duhovitosti i originalnosti, vatromet boja i oblika, rezultirat će još jednom paradom stotine alegorijskih kola, tisuća maski i nemjerljivog broja gledatelja iz zemlje i inozemstva. Doživljaj je to koji se teško može opisati ili u potpunosti dočarati fotografijama ili televizijskim prijenosom i zato je Korzo najbolje mjesto za biti te nedjelje.