[ITALIJA] Čaroban odmor u srcu Toskane! 2 dana/1 noćenje uz 1 aperitiv za 2 ili 4 osobe u Casa Vacanze Le Fornaci smještenoj na najljepšem položaju između Firence i Sienne, već od samo 459kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite opciju za željeni broj osoba i u željenom terminu, sve od 07.01.18. pa do čak 06.01.19.! Ovo je ponuda koju jednostavno ne smijete propustiti, možete kupiti više kupona, spojiti i uvijek se vratiti jer tko jednom upozna ljepotu središnje Italije u nju se zaljubi i zauvijek vraća ;)

Smještena u mirnom mjestu u Laterini, Casa Vacanze Le Fornaci je apartman s vlastitim grijanjem i besplatnim bežičnim pristupom internetu. Nudi vrt s vanjskim bazenom i roštiljem.

Dvosobni apartman ima terasu, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima i prostor za sjedenje s kaučem na rasklapanje. Čajna kuhinja sadrži perilicu posuđa.

Le Fornaci Casa Vacanza je udaljen 10 minuta vožnje od prirodne prirode Valle dell'Inferno e Bandella. Arezzo je udaljen 20 km.

Toskana (tal. Toscana) je regija u središnjoj Italiji. Graniči s regijama Lacij (na jugu), Umbrija (na istoku), Emilia-Romagna i Ligurija (na sjeveru), dok se zapadno od regije nalazi Tirensko more. Toskana slovi kao jedan od najljepših dijelova Italije, a ima i oko 120 zaštićenih područja prirode.

Poznata turistička odredišta u Toskani su Firenca, Pisa, Lucca, Cortona, Maremma (u pokrajini Grosseto), Crete Senesi, Lunigiana, Garfagnana i Siena