[NP PLITVIČKA JEZERA] Crno Jaje&Autoturist-Park vode Vas na Plitvice!!! Uživajte u 1-dnevnom izletu 04.02.18. u NP Plitvička jezera uz polazak autobusom iz Zagreba za samo 129kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak autobusa u 08:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu! ARANŽMAN UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom prema programu, licenciranog turističkog pratitelja, jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti agencije te troškove organizacije!

Program putovanja: 

Polazak autobusa u 08:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Putovanje kroz Karlovac – grad na četiri rijeke te dalje prema Slunju – gradu na slapovima rijeke Slunjčice i kroz povijest značajno obrambeno uporište ovih krajeva.

Dolazak u Nacionalni park PLITVIČKA JEZERA, koja se ubrajaju u najljepše europske znamenitosti, a upisana su u UNESCO-vu listu svjetske prirodne baštine. Slijedi obilazak Nacionalnog parka koji započinje na sjevernom ulazu u Park (Ulaz 1). Razgledavanje je kružno, a u okviru ovog programa vidjet ćemo Veliki slap, najveći slap Plitvičkih jezera i najveći slap u Hrvatskoj. Šetnju nastavljamo uzvodno kroz kanjon „Donjih jezera“ uz „Novakovića brod“, „Gavanovac“ i „Milanovac“ do krajnje točke programa „Kozjačkog mosta“, gdje dalje usponom na istočnu stranu kanjona započinje i povratak na polaznu točku. Nakon šetnje, razgleda i odmora, slijedi odlazak prema Karlovcu.

Dolazak u KARLOVAC, grad perivoja i „zvijezdane“ povijesti. Odlazak u slatkovodni akvarij AQUATICA. Razgled ovog jedinstvenog muzeja svakom posjetitelju pruža neponovljivi doživljaj susreta sa slatkovodnim podvodnim svijetom! Polazak prema Zagrebu predviđen je u kasnim poslijepodnevnim satima. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.