PodržimoNaše

Jeste li ikada posjetili veličanstveni vidikovac PYRAMIDENKOGEL? Sada imate priliku i uz to na senzacionalan KARNEVAL u VILLACHU 10.02.2018. uz prijevoz autobusom za samo 179kn/osobi!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Aranžman uključuje: prijevoz autobusom turističke kategorije prema programu, posjet Villachu, licenciranog turističkog pratitelja, jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti agencije te troškove organizacije! Polazak autobusa iz Zagreba (južno parkiralište Gradskog poglavarstva) u 07:00 sati!

Program putovanja:

Polazak autobusa iz Zagreba (južno parkiralište Gradskog poglavarstva) u 07:00 sati. Putovanje Slovenijom i Austrijom u smjeru Koruške i Vrbskog jezera. Dolazak do veličanstvenog vidikovca PYRAMIDENKOGEL, visine 104 metara. Do samog vrha dolazi se liftom, a kroz središnji dio vidikovca ugrađen je vijugavi tobogan s kojim se možete spustiti s vrha platforme do podnožja Pyramidenkogela! Po dolasku slobodno vrijeme za odlazak na vidikovac i uživanje u prekrasnom pogledu na koruška jezera i okolne Alpe.

U dogovoreno vrijeme odlazak do simpatičnog koruškog gradića – VILLACHA. Šetnja povijesnom jezgrom grada uz upoznavanje njegovih znamenitosti: Trg cara Josipa – crkva Sv.Nikole – gradski trg... Slijedi slobodno vrijeme za uživanje u fašničkoj suboti koja je vrhunac karnevalskih događanja u Villachu! Cijeli grad se pretvara u ludu pozornicu.... U trgovinama i restoranima osoblje je maskirano, a glazbeni bendovi zagrijavalju atmosferu od jutarnjih sati! U poslijepodnevnim satima kreće povorka sa preko tisuće maskiranih „luđaka“ i „budala“! Uživanje u događanjima i slavljeničkom tonu grada Villacha do polaska prema Zagrebu. Dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.