[SPLIT] Vrijeme je da napravite nešto za sebe! 7 anticelulitnih masaža (3 x 30 min), 7 vakuum tretmana (3 x 25 min), 7 ultrazvuk tretmana (3 x 20 min) u Studiu Florabella za 999 kn umjesto 3360kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Neprestani stresovi, predugo sjedenje uz premalo gibanja, prekomjerna tjelesna težina, nepravilna prehrana - sve to predstavlja opterećenje za naš organizam zbog čega ga je dobro rasteretiti te se podvrgnuti efikasnim i ugodnim tretmanima mršavljenja u Studiu Florabella u Splitu! Tretmani se koriste u 7 dolazaka po 3 tretmana! Rok iskoristivosti kupona je do 31.03.2018.!


Anticelulitna masaža u sklopu programa mršavljenja može Vam ponuditi najbolji način rješavanja celulita uz besplatno savjetovanje stručnog osoblja i odgovor na svako Vaše pitanje.


Posljedice celulita su:

loša prokrvljenost tkiva - posebno nogu, stražnjice i trbuha

nakupljanje otpadnih produkta metabolizma, koji podražuje tkiva i uzrokuje njegove promjene u manje kvalitetno vezivo

punjenje i povećanje volumena masnih stanica

oticanje nogu

celulitne promjene kože i potkožja

pojava novih ili pogoršanje postojećih proširenih vena.


Anticelulitna masaža prilično je učinkovita. Kada postignete zadovoljavajuće rezultate anticelulitnom masažom, oni će najdulje trajati. 

Tretmanima poboljšavamo prokrvljenost dijelova tijela pogođenih celulitom, otklanjamo edeme, odnosno pospješujemo izlučivanje suvišne tekućine.


VAKUUM 

Vakuum tretman je tretman kojom se pojačava mikrocirkulacija, vraća tonus tkivu i mišićima i prvenstveno reducira celulit. Tako se poboljšava cjelokupni izgled kože. Obavlja se pomoću posebnog aparata kojim se, posebno oblikovanim aplikatorima s rotirajućim kuglicama, masira tretirani dio tijela na principu usisavanja, tj. odizanja i razdvajanja vezivnog i masnog tkiva. Kako se prije terapije na kožu nanosi anticelulitno ulje, tako se povećava anticelulitni učinak tretmana. Pri otklanjanju celulita, ovom se terapijom pospješuje cirkulacija i eliminacija štetnih tvari ali i poboljšava tonus kože, opušta se mišićna napetost i pripomaže u redukciji opsega. Učinci Vakuuma: nježnim odizanjem epidermisa od potkožnog tkiva pospješuje se prokrvljenost kožnih struktura, što snažno poboljšava elastičnost i čvrstoću kožnog tkiva, ubrzan metabolizam pripomaže u redukciji prekomjerno razraslih masnih stanica, a posljedica je smanjen opseg kritičnih dijelova tijela. Masažom vezivno tkivo se smanjuje i uklanjaju se fibrozni čvorići, te brzo i učinkovito reducira celulit.


U Studio Florabella smo osmislili savršenu kombinaciju posebno odabranih ultrazvučnih tretmana s kojim su rezultati zajamčeni! Svakom klijentu pristupamo individualno i dostupni smo za savjetovanje tijekom tretmana.

Tijekom dolazaka su dostupni za konzultacije o tretmanima i prehrani. Na prvom dolasku se rade konzultacije i dogovor/plan odrađivanja tretmana, savjetovanje o prehrani.


Ovi tretmani višestruko pozitivno djeluju na vaše tijelo - skidaju višak kilograma, pružaju drenažu i detoksikaciju te oblikuju figuru!