[BLED] Uživanje u Hotelu Park 4* uz 1 polupansion, neograničen ulaz u hotelski bazen, fitness, 1 ulaz dnevno u termalne bazene u Wellness centru Živa u hotelu Golf, sve za 2 osobe i samo 762 kn!

115 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smjestite se u samom središtu Bleda u Hotelu Park****! Uživajte u brojnim aktivnostima od kupanja u hotelskom bazenu, razgledavanja znamenitosti do bogate gastronomske ponude! Kupon se može iskoristiti od 11.01.18. do 05.03.18.!

Hotel Park nalazi se u središtu Bleda na obali Bledskoga jezera. Privlači goste željne aktivnog odmora, jer u okolici se nudi bezbroj mogućnosti za aktivno provođenje vremena u prirodi. 

Hotel ima certifikat hotela pogodnog za bicikliste i šetače. Restoran i kavana Park u sklopu hotela dom je originalne bledske kremšnite, omiljene slastice po kojoj je Bled poznat nadaleko. Hotel Park sa 217 soba i apartmana najveći je hotel na Bledu.

Smještaj u Hotelu Park sviđa se gostima koji vole biti u središtu događanja i žele boraviti što bliže jezeru. Nudi 217 jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih soba te apartmana s pogledom na jezero ili park. Sve sobe imaju balkon, kupaonicu (tuš ili kada) sa sušilom za kosu, TV sa satelitskim programima, izravni telefon, bežični internet, sef i mini bar. Sobe s pogledom na jezero su klimatizirane.

Bled je poznato slovensko lječilište i odmaralište, još od kraja 19. stoljeća, tako da je i danas jedna od najvećih turističkih atrakcija Slovenije.

Prekrasno jezero, zajedno sa svojom okolicom, može se svrstati uz bok najljepših alpskih odmarališta, poznat po svojoj blagoj i ljekovitoj klimi te termalnoj vodi koja liječi od stresa, umora i brojnih drugih poremećaja izazvanih stresnim načinom života. 

Termalni izvori jezera Bled (23°C) danas se koriste za zagrijavanje bazena u okolici, među kojima i hotela Golf.  

Na Bledu možete uživati u brojnim aktivnostima, od zimskih sportova, razgledavanja znamenitosti do bogate gastronomske ponude.

Više o Bledu, pročitajte ovdje!

Za korištenje navedenog kupona, kupac se mora javiti Odjelu rezervacija te rezervirati svoj termin na broj: +386 4 579 16 00 ili e-mail: info@hotelibled.com!