Doživite šarm nezaboravnog Sarajeva! Udahnite sarajevski zrak, prošećite Baščaršijom, popijte "kafu"... Ponuda se može iskoristiti do 28.02.18. (osim za poslovna putovanja)!

Svi apartmani kao i cijela unutrašnjost objekta su rađeni sa temom filma. 

Svaki apartman je opremljen kuhinjom sa svim pratećim kuhinjskim elementima: štednjak, hladnjak, mikrovalna pećnica, kuhalo... 

Toaleti imaju tuševe, te su obloženi vrhunskom keramikom, opremljeni ručnicima i sušilom za kosu.

Apartmani se nalaze u objektu Villa Borak Sarajevo, smještenoj u centru Sarajeva, a opet u mirnom okruženju. Parking je osiguran kao i besplatni WI-FI u cijelom objektu. 

Na samo par minuta hoda se nalazi Sarajevo City Centar, Importane Centar, Alta shopping centar, kao i niz restorana koji nude originalna bosanska jela, ćevapčiće, pite, gotova bosanska jela...

Sarajevo

Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine, i predstavlja administrativni, privredni, kulturni, akademski i sportski centar zemlje. Najviše turističkih atrakcija se nalazi u starom dijelu grada, Baščaršiji. 

Nastanak Baščaršije (tur. glavna čaršija) vezuje se za Isa-bega Ishakovića, osnivača Sarajeva, a u njenom centru smjestio se Sebilj, zaštitni znak Sarajeva. Sakriveni u malim uličicama nalaze se dućani prepuni robe i suvenira te neki od najpoznatijih sarajevskih burekdžinica, ašcinica i slastičarni u kojima možete probati sve ovdašnje gastro specijalitete: čevape, pitu ispod sača, sogan dolmu, rahatlokum, baklavu, tufahije...

Europski Jeruzalem - Sarajevo obiluje i drugim zaniljivim građevinama i prirodnim ljepotama.  U samo jednoj ulici posjetitelj će vidjeti džamiju, sinagogu, pravoslavnu i katoličku crkvu.

Centrom grada protiče rijeka Miljacka preko koje vode poznati mostovi Sarajeva. Uzduž Miljacke naići ćete na prekrasne aleje, građevine i muzeje koji datiraju najviše iz Austrougraskog razdoblja. 

Sarajevo je sa svih strana okruženo predivnim planinama i netaknutom prirodom. Za ljubitelje sporta i rekreacije proporučujemo posjet Vrelu Bosne, Bjelašnice, Igmana, Jahorine itd. koji se jednako impozantni u proljeće kao i zimi!