Uživanje u Sarajevu! 3 dana uz 2 noćenja s doručkom u 1/2 deluxe sobi ili 1/5 apartman suiteu u New Hotelu 4* uz besplatan parking i besplatan wi-fi, sve za 2 osobe već od 847kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite između 2 ponude: 3 dana uz 2 noćenja s doručkom u 1/2 deluxe sobi ili u 1/5 apartman suite! Ponuda se može iskoristiti do 28.02.18.!

NEW HOTEL je novi 4 * hotel s 32 sobe. Nalazi se u blizini Sarajevske oaze Ilidža, u blizini izvora rijeke Bosne, poznate kao "Vrelo Bosne". 

Hotel ima 4 apartmana i 4 povezane sobe koje su pogodne za obitelji ili manje grupe gostiju koji žele ostati zajedno, 12 jednokrevetnih i 12 dvokrevetnih soba, sve s king size krevetima.

Sve sobe opremljene su mini barom, LCD TV-om, modernom kupaonicom s besplatnim kozmetičkim priborom i sušilom za kosu. Hotel nudi kontinentalni i turski otvoreni švedski stol za doručak.

Stari grad Baščaršija udaljen je 10 km, poznata skijaška Jahorina 40 minuta, Bjelašnica i Igman 20 minuta vožnje.

Hotel se nalazi na samom ulazu u grad i vrlo je lako locirati, posebno za goste koji dolaze s vlastitim automobilom. Hotel ima 13 parkirnih mjesta, besplatno za goste. Autobusna i tramvajska stajališta udaljena su 100 metara s čestim rasporedom. Glavne autobusne i željezničke stanice udaljene su 8 km od hotela.