Sarajevo - Jahorina 16.-18.02.18.! 3 dana uz prijevoz autobusom, 2 noćenja s doručkom u hotelu Alem***, lokalni vodič u Sarajevu, ulaznica za Avaz toranj i Vrelo Bosne...za samo 635kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak iz Krapine u 04:00h s parkirališta kod Fine i iz Zaboka u 04:30 h sa starog blok kolodvora, te iz Zagreba s autobusnog kolodvora (peroni 502 – 506) u 05:15h! Kupon vrijedi isključivo za termin polaska: 16.-18.02.18.

PROGRAM PUTOVANJA


1. dan

Polazak iz Krapine u 04,00 sata s parkirališta kod Fine i iz Zaboka u 04,30 sati sa starog blok kolodvora, te iz Zagreba s autobusnog kolodvora ( peroni 502 – 506 )  u 05,15 sati.  Vožnja udobnim turističkim autobusima do Slavonskog broda, te dalje preko Doboja, Maglaja, Zenice uz kraća zaustavljanja radi odmora  do Sarajeva. Dolazak u Sarajevo. Sastanak sa lokalnim vodičem, te slijedi razgled grada :STARA GRADSKA JEZGRA S BAŠČARŠIJOM -  INAT KUĆA – GRADSKA  VIJEĆNICA – KAZANČILUK ULICA – SEBILJ – SAHAT KULA –  CAREVA I GAZI HUSREFBEGOVA ĐAMIJA – KATEDRALA – LATINSKA ĆUPRIJA….Nakon razgleda kraće slobodno vrijeme do odlaska u hotel. Odlazak u hotel  ALEM 3*** smještaj, noćenje.

2. dan 

Doručak. Nakon doručka fakultativno odlazak na poludnevni izlet na  JAHORINU ( minimalno 20 prijavljenih putnika ) - odličan izlet za skijaše i one koji ne skijaju, a žele uživati u snijegu. Za ostatak grupe predlažemo slobodno vrijeme za individualne programe.  Povratak u hotel, noćenje.

3. dan

Doručak. Nakon doručka odlazak do parka prirode Vrelo Bosne na Ilidži. Vrelo Bosne nalazi se na jugozapadnom dijelu Sarajevskog polja, u podnožju  planine Igman te predstavlja možda i najljepši dio Sarajeva. Razgledi uz laganu šetnju. Odlazak na AVAZ toranj i povratak na Baščaršiju. Kraće slobodno vrijeme za kupovinu i uživanje u turskoj kavi. U popodnevnim satima, oko 15.00, puni utisaka nastavljamo put Hrvatske.  Dolazak u Zagreb, Zabok, i Krapinu u kasnim večernjim satima. 

Jeste li znali?

Jahorina je olimpijska ljepotica koja je zime 1984. nesebično ugostila sve ljubitelje zimskih olimpijskih sportova. Najviši vrh je Ogorjelica sa 1.916 m nadmorske visine. Ljeti je prekrivena gustom zelenom travom, a zimi i do 3 m visokim snijegom.