[ZAGREB] Vratite godine unatrag! Anti age tretman lica CACI DELUXE u Beauty centru Adora - mikrodermoabrazija, neinvazivni lifting mikrostrujama, Hydromask i LED terapija za 195kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[NAJLUKSUZNIJA PONUDA U ZAGREBU KOJU NE SMIJETE PROPUSTITI] Za mladolik i zdrav izgled treba ponekad otići i na potpuni makeover! Donosimo nešto potpuno novo - CACI su neinvazivni, ciljani i personalizirani tretmani prestižnim CACI sustavom omiljenim od strane svjetskih celebrity-ja!!!

Obzirom na složenost problema starenja kože s jedne strane i velike ponude odličnih tretmana i kozmetike s druge strane neizbježno je da se idealni tretman za svaku pojedinu ženu sastavlja individualno na osnovu analize kože.

Stoga su anti aging kombinirani tretmani odgovor na sve prisutnije personalizirane zahtjeve tržišta. Za najbolje rezultate potrebna je sveobuhvatna analiza kože lica i/ili tijela koja će pokazati najučinkovitiji smjer tretiranja pod stručnim vodstvom u samom centru, s detaljnim uputama za kućnu njegu te uz  našu stalnu asistenciju.

Jeste li znali?

Ono što je važno u anti-aging menadžmentu je činjenica da se nakon dubinske i sveobuhvatne analize kože lice dogovara kombinacija tehnika i tretmana koje će na individualnom nivou dati najbolje rezultate.


Anti age tretman lica CACI DELUXE sastoji se od:  

mikrodermoabrazije - kojom dubinski čistimo kožu i skidamo odumrli sloj stanica,

CACI mikrodermoabrazija je nježniji tip mikrodermoabrazije, koji koristi rotirajuće nastavke različitih veličina te je pogodna za sve tipove kože, bez iritacije. Također koristi LED terapiju kojom stimuliramo proizvodnju kolagena i elastina.

Tijekom tretmana otklanja se "odumrli" sloj kože te se istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena.

Ovisno o problemu koji želimo tretirati, ali i cilju koji želimo postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti nastavci najprikladniji za određeni problem.


CACI -Neinvazivni, ciljani i personalizirani  tretmani prestižnim CACI sustavom omiljenim od strane svjetskih celebrity-ja.


Mogućnosti tretmana su raznovrsne:

Tonificiranje kože lica

Gimnastika lica

Pomlađivanje očiju

Uklanjanje podočnjaka

Rehidratacija lica

Orbitalna mikro dermo abrazija

Tretmani akni i problematične kože

Posebni tretmani podizanja podbratka i vrata

Anti celulitni tretmani

Uklanjanje strija

Tretmani opuštene kože ruku

Rejuvenation tretmani

Tretmani usana ( neinvazivni efekt sočnih punih usana) i dr.


CACI neinvazivni lifting mikrostrujama - kojima podižemo mišićnu strukturu i tonus, te zaglađujemo bore, 


CACI Hydromask - maska za dubinsku hidrataciju i lifting efekt sa prirodnim kolagenom, ekstraktom ruže i hijaluronskom kiselinom,


LED terapija - kojom potičemo stvaranje prirodnog kolagena i elastina te stimuliramo apsorpciju aktivnih supstanci u kožu, masaža lica,vrata i dekoltea za završni lifting efekt i opuštanje.