[ZAGREB/Vrbani] Neodoljiva ponuda za lice!!! Paket dijamantna mikrodermoabrazija + tretman medicinskim kisikom uz serum već od 149 kn! Kupon vrijedi do 17.03.2018.!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mikrodermoabrazija je nježna, bezbolna metoda bez rizika od alergija i ožiljaka, metoda kojom možemo regulirati do kojeg stupnja i koliko agresivno želimo pristupiti tretmanu. Uz sve to dolazi i čisti O2!!! Očistite i vratite prirodan i zdravi sjaj Vašeg lica!

Dijamantna dermoabrazija neinvazivan tretman pomlađivanja kože koji uključuje brušenje gornjeg sloja kože poznat kao stratum corneum, koji se sastoji od mrtvih stanica. Ovaj proces, ljuštiti površinski sloj kože, dok također smanjuje fine linije i bore, fleke, ožiljke, proširene pore, povećava proizvodnju kolagena, poboljšava teksturu kože, te potiče obnovu kože. 

Kod dijamantne dermoabrazija koriste se prave dijamantne glave s dodatkom vakuma i vrlo učinkovito ljušte gornji sloj kože i odmah usisavaju oljuštene stanice. Dijamantna mikrodermoabrazija je tretman koji se može raditi kroz cijelu godinu, u ljetnim vremenima samo treba paziti na izlaganje suncu par dana nakon tretmana obavezno nanošenje zaštitnog faktora. Tretman se može raditi pojedinačno (kao dodatak nekom od tretmana lica) ili u kurama (protiv ožiljaka, pigmentaciskih mrlja, strija, za peglanje sitnih borica). U kurama je preporučljivo krenuti u jesenskom periodu i to sa 5-8 tretmana.

 

BORE - nastaju procesom usporavanja rada stanica te se prve bore oko očiju tvz. hidratacijske bore pojavljuju već u tridesetima, a kako starimo bore na licu se stvaraju sve više te to rezultira pojavom opuštene kože lica, gubitkom elastičnosti na predjelu lica, vrata i dekoltea.  


ANTI - AGING tretman je tretman koji bi se trebao raditi u kurama ovisno o stanju bora na licu, a preventivno već u 30-ima. Preporučuje se kura tretmana 2 do 3 puta mjesečno, ovisno o stanju i potrebi kože. Koža lica izložena je svim atmosferskim utjecajima, kao i štetnim tvarima iz okoline, stoga možemo reći da ona i najbrže stari.Smanjenje elastičnosti kože i opuštanje lica,pojava sitnih bora, naglašavanje prirodnih nabora lica i mijenjanje konture lica prepoznajemo kao vidljive početne znakove starenja.  


TRETMANI KISIKOM u potpunosti su neinvazivni, a posebno su učinkoviti za tretiranje najčešćih problema kože kao što su suha i nadražena koža, proširene pore, hiperpigmentacije, bore i akne.  Posebno blagotvorno i umirujuće djeluju nakon mehaničkog čišćenja, mikrodermoabrazije, kemijskih pilinga. Tretman se može koristiti i samo za poboljšanje mikrocirkulacije i revitalizaciju kože. Nakon samo jednog tretmana koža postaje čvšća, pomlađena, blistava i svježa. Terapija kisikom u kombinaciji s kozmetikom na bazi nano-tehnologije olakšava isporuku antioksidansa i ostalih aktivnih sastojaka u dublje slojeve kože, poboljšava obnovu stanica kože, djeluje antibakterijski i protuupalno, hidratizira i njeguje kožu iznutra te vraća zdrav sjaj.