Zimska čarolija kraj Bjelovara! Super ponuda Izletišta i vinotočja VINIA- 1 noćenje s doručkom, bogata večera i degustacija vina u obiteljskom vinskom podrumu... za 2 osobe i samo 389kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opustite se, uživajte u jelima iz tradicionalne kuhinje, degustirajte popularan "sok od grožđa" s bilogorskih obronaka i ugodno se zabavite! Kupon se može iskoristiti u periodu do 13.02.18.!

Blizu Bjelovara, a ipak dovoljno daleko da osjetite atmosferu seoskog života, prekrasne prirode i svježeg zraka smjestilo se Izletište i vinotočje "Vinia" obitelji Šapić! 

Na prekrasnim brežuljcima, nedaleko grada Bjelovara, smješteno je Izletište i vinotočje ”Vinia” obitelji Šapić, a čiji su članovi Livia, Laura, mama Tajana i tata Saša.  

Udaljeni smo samo 4 kilometara od grada u pravcu Đurđevca, a točna lokacija nam je malo prigradsko mjesto Puričani. Uz selo prostiru se vinogradi s kojih se pruža panoramski pogled na Bjelovar i prekrasne zelene šume bjelovarsko – bilogorskog kraja. 

Sobe u našoj ponudi - Midnight rain i Quinn Marry imaju dva kreveta koji se mogu spojiti u veliki bračni krevet, TV, klima uređaj, Internet, kupaonicu sa hidromasažnom tuš-kadom i terasu.

Vinski podrum sastoji se od glavnog prostora u kojem su inox bačve zapremina od 40 do 9.000 litara. U velikim inox bačvama odvija se maceracija i fermentacija u kontroliranim uvjetima te čuvanje vina. Drugi manji dio vinskog podruma je dio sa drvenim hrastovim barrique bačvama, arhiva i vinska banka sa sefovima za čuvanje vina. Strastveni sakupljači vina mogu iznajmiti sef i u njemu čuvati svoja vina u podrumskim uvjetima.

Vina iz vlastite proizvodnje koje nudimo možete vidjeti ovdje!