[ITALIJA] 1-dnevno putovanje u romantičnu VERONU! Izlet sa turističkom agencijom Autoturist-park 10.02. ili 17.02.18. autobusom iz Zagreba za samo 239 kn/osobi!

9 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 239 kn
Uštedi još 13 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 13 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Polazak autobusa u 04:30 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu! Aranžman uključuje: prijevoz autobusom turističke kategorije prema programu, licenciranog turističkog pratitelja, posjet Veroni, jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti agencije te troškove organizacije!

PROGRAM PUTOVANJA: 

Polazak autobusa u 04:30 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Ugodno putovanje preko Slovenije i sjeverne Italije uz kraća zaustavljanja radi odmora. Dolazak u VERONU u jutarnjim satima. Razgled grada pješice: PIAZZA BRA – AMFITEATAR – PIAZZA DELLE ERBE – PIAZZA DEI SIGNORI – JULIJINA KUĆA – ROMEOVA KUĆA – KATEDRALA – RIJEKA ADIGE – UTVRDA SCALIGERI... Nakon razgleda slobodno vrijeme za šetnju, dodatne razglede ili kupovinu.

Polazak prema Zagrebu predviđen je u 18:00 sati. S kraćim usputnim stajanjima radi odmora, dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.