[SPLIT - Centar zdravlja i ljepote Maja] Savršen poklon za Valentinovo! Antistresna medicinska ili relax masaža cijelog tijela u paru - po izboru 2 masaže od 40 minuta uz 50% popusta i za samo 149 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iznenadite voljenu osobu! Priuštite joj opuštajuću masažu, i sebi naravno :) i provedite vrijeme zajedno! Kupon se može iskoristiti do 17.03.2018.!

Ponuda uključuje: Centar zdravlja i ljepote Maja - masaža u paru. Antistresna medicinska ili relax po izboru 2 masaže po 40 minuta cijelo tijelo po cijeni od 149 kuna!Opustite svaki dio Vašeg tijela te zaboravite sve brige koje Vas sputavaju i opterećuju!


Jeste li znali?

Riječ masaža dolazi od lat. riječi "massare", što znači gnječiti, i od arapske riječi "mas" što znači pritiskati. Riječ "massage" upotrebljena je prvi put u francuskoj literaturi, a upotrijebio ju je Lepage 1813. god. Masaža je jedna od najboljih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti za organizam.


Masaža će odstraniti bolove i napetost u vašem tijelu, a vaše raspoloženje i opće stanje biti će na najvišoj mogućoj razini!


Antistresna masaža

Antistresna masaža je jedna od najboljih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti za organizam.

Masaža će odstraniti bolove i napetost u vašem tijelu, a vaše raspoloženje i opće stanje biti će na najvišoj mogućoj razini!

Masažom se poboljšava cirkulacija krvi po tijelu, čime se omogućava da donosi više kisika, a odnosi višak štetnih tvari iz stanica. Pomaže bolnim mišićima, poboljšava gipkost kože i tijela, pospješuje otpornost organizma te djeluje antistresno. 

Mnogi liječnici od davnina preporučuju masažu kao terapijsku metodu. Počevši od Hipokrata, Galena ili Celsusa koji u svojim djelima govore o pozitivnim učincima na ljudsko tijelo uporabom masaže ili trljanja, kako ju u to vrijeme nazivaju.

Nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na br.tel.: 098/831 261 ili 099/4444 162 uz KOD i ID kupona po primitku.

Adresa korištenja kupona: Mažuranićevo šetalište 14, Split.

Salon radi svaki dan od 8 do 21h i subotom od 8 do 14h.