[SPLIT - Centar zdravlja i ljepote Mia] Savršen poklon za Valentinovo! Antistresna medicinska ili relax masaža cijelog tijela u paru - po izboru 2 masaže od 40 minuta uz 50% popusta i za samo 149 kn!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iznenadite voljenu osobu! Priuštite joj opuštajuću masažu, i sebi naravno :) i provedite vrijeme zajedno! Kupon se može iskoristiti do 17.03.2018.!

Ponuda uključuje: Centar zdravlja i ljepote Maja - masaža u paru. Antistresna medicinska ili relax po izboru 2 masaže po 40 minuta cijelo tijelo po cijeni od 149 kuna!Opustite svaki dio Vašeg tijela te zaboravite sve brige koje Vas sputavaju i opterećuju!


Jeste li znali?

Riječ masaža dolazi od lat. riječi "massare", što znači gnječiti, i od arapske riječi "mas" što znači pritiskati. Riječ "massage" upotrebljena je prvi put u francuskoj literaturi, a upotrijebio ju je Lepage 1813. god. Masaža je jedna od najboljih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti za organizam.


Masaža će odstraniti bolove i napetost u vašem tijelu, a vaše raspoloženje i opće stanje biti će na najvišoj mogućoj razini!


Antistresna masaža

Antistresna masaža je jedna od najboljih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti za organizam.

Masaža će odstraniti bolove i napetost u vašem tijelu, a vaše raspoloženje i opće stanje biti će na najvišoj mogućoj razini!

Masažom se poboljšava cirkulacija krvi po tijelu, čime se omogućava da donosi više kisika, a odnosi višak štetnih tvari iz stanica. Pomaže bolnim mišićima, poboljšava gipkost kože i tijela, pospješuje otpornost organizma te djeluje antistresno. 

Mnogi liječnici od davnina preporučuju masažu kao terapijsku metodu. Počevši od Hipokrata, Galena ili Celsusa koji u svojim djelima govore o pozitivnim učincima na ljudsko tijelo uporabom masaže ili trljanja, kako ju u to vrijeme nazivaju.

Nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na br.tel.: 097 658 5910 uz KOD i ID kupona po primitku.

Adresa korištenja kupona: Šibenska 27, SPLIT