Dan zaljubljenih u Zadru uz Dinu Merlina! 2 polupansiona u hotelu Kolovare od 09.02.- 11.02.'18., superior soba, 2 ulaznice za koncert Dina Merlina, šampanjac u sobi, po SUPER CIJENI za dvoje!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Savršen paket hotela Kolovare, vikend prije Valentinova! Provedite se sa svojom boljom polovicom na koncertu Dina Merlina u Zadru!

Nedaleko od povijesnih znamenitosti starodrevnog Zadra, u mirnom i slikovitom predjelu grada, uz istoimeno šetalište s pogledom na Zadarski kanal i otoke, nalazi se HOTEL KOLOVARE****

U cijenu su uključene 2 ulaznice za koncert Dina Merlina (koncert počinje u 20.30 h)!!!

Hotel predstavlja moderno i originalno arhitektonsko zdanje, prilagođeno mediteranskom podneblju, sa suvremeno uređenim i luksuzno opremljenim klimatiziranim sobama. 


Sobe su opremljene:
kadom u svim kupaonicama
uređajem za hlađenje/grijanje
satelitskim TV prijamnikom
minibarom
sušilom za kosu
sefom
balkonom
telefonom
besplatnim LAN internetom u dijelu kapaciteta.

Kapacitet hotela je 191 soba (jedno- i dvoposteljne sobe s balkonom) i 12 apartmana. Pored soba koje su uređene tako da zadovoljavaju najviše zahtjeve, tu su još i hotelski restoran s 270 mjesta, à la carte restoran, vinoteka, aperitiv bar, salon za masažu, kongresne dvorane, internetski kutak, uredi, rent a car, a od vanjskih sadržaja otvoreni bazen, za djecu i odrasle, sportsko-rekreacijski centar s igralištima za tenis te prostrano hotelsko parkiralište.

Blizina središta grada, njegove kulturne i povijesne baštine, te brojne mogućnosti izleta u bližu okolicu, okruženu nacionalnim parkovima i parkovima prirode, pružit će vam sadržajan i ugodan boravak.

ODMAH nakon kupnje kupona, potrebna je rezervacija sobe na mail: info@hotel-kolovare.com, uz ID i KOD kupona.