[NOVO] Provedite 3 dana uz 2 noćenja s tradicionalnim slavonskim doručkom u privatnom smještaju "Sudar" + 2 x cjelodnevne ulaznice za Bizovačke Toplice, sve za 2 osobe za 799 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Obitelj Sudar posjeduje tradicijsku Slavonsku kuću smještenu u srcu Slavonije, Bizovcu. Kuća se nalazi u samnom središtu Bizovca, pored crkve sv. Mateja, a jedina u mjestu ima tradicijski trijem s kupolama!

OPIS SMJEŠTAJA

Vanjski izgled ostao je nepromijenjen, dok je unutrašnjost apartmana i soba uređena po modernim standardima. U dvorištu je smješten "Stari Ambar", jedan od najvrijednijih kulturno-povijesnih spomenika slavonske graditeljske baštine, koji je zaštićen i od Ministarstva Kulture. 

Rukom nepoznatog autora izgrađen je 1877god. od visokokvalitetne hrastovine, služeći za potrebe čuvanja stočne i ljudske hrane. 


Bizovačke Toplice udaljene su 1 kilometar!

U kući su smještena 2 moderno uređena apartmana (dnevna, spavaća soba, kuhinja, kupatilo) te 2 sobe, ukupnog kapaciteta 12 osoba. Također, u sklopu kuća izgrađena je sala za sastanke kapaciteta 30-40 osoba sa kuhinjom, tv-projektorom, kupatilom, te vanjska nadstrešnica kapaciteta 30-40 osoba sa pečenjarom te su moguće narudžbe jela. Površina dvorišta i vrta je otprilike 5000m2, po kojemu su izloženi tradicijski alati i kola. 

Udaljenost od pošte je 50m, trgovine 60m, bankomat 50m, benzinska pumpa 50m, caffe bar 100m, autobusna stanica 30m, salon za uljepšavanje 100m, Bizovačke Toplice 1km.

Obavezno provjeriti raspoloživost sobe prije kupnje na mail 007.bero@gmail.com ili na 099 7550 335, uz KOD kupona po primitku kupona.