Wellness paket hotela Salona Palace u Solinu! Ulaz u wellness & spa zonu, masaža za njega 45min., tretman lica za nju 45 min., čaša šampanjca dobrodošlice, za 2 osobe za 625 kuna!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opustite se u ekskluzivnoj oazi mira i na trenutak zaboravite na svakodnevne brige i stres te se opustite u dvoje u wellness & spa zoni hotela Salona Palace!

Ponuda uključuje: ulaz u wellness i spa zonu + masaža za njega u trajanju 45 minuta + tretman lica za nju u trajanju 45 minuta + čaša šampanjca dobrodošlice, za 2 osobe.

U wellnessu: ogrtač, papuče, ručnik na korištenje, besplatan internet, besplatan parking.

U wellness & spa zoni: saune (finska, turska i salona), jacuzzi, bazen.


Thermae Salonae Wellness & SPA

Sa 3 različite saune, jacuzziem, relax sobom te širokom paletom masaža i ostalih tretmana naš Spa & Wellness centar sadrži sve što vam treba za zasluženi odmor i povratak uravnoteženom načinu života. 



Osim navedenim sadržajima, Hotel raspolaže i s unutarnjim bazenom, idealnima za druženje i rekreaciju. Kako naša wellness priča ne bi ostala samo na opuštanju, unutarnji bazen opremili smo uređajem za protustrujno plivanje za sve one koji žele 'začiniti' svoje uobičajene plivačke navike.


U svim wellness tretmanima i masažama koriste se samo najkvalitetniji kozmetički preparati, a na vama je samo da odaberete one koji najbolje odgovaraju vašem ukusu.

Prepustite se potpunoj sinergiji različitih podražaja koji će probuditi sva vaša osjetila i osjećajte se dobro u Thermae Salonae Wellness & SPA centru!


ODMAH nakon kupnje kupona obavezna predrezervacija na tel.: 021 250 900 ili e-mail: wellness@salonapalace.com, te potvrda iste po primitku kupona uz KOD i ID kupona