Novootvoreni Aparthotel Wake Up smjestio se u samom centru Beograda, u glavnoj party zoni i najstarijem dijelu grada u blizini svih glavnih atrakcija kao što su Kalemegdan, Knez Mihajlova i Trg Republike! Kupon vrijedi do 25.04.2018.!

Novi, moderan te smješten u centru Beograda, Aparthotel Wake Up pruža sve udobnosti koje su Vam potrebne. Naš cilj je da se osjećate kao kod kuće, uz opuštenu atmosferu i ljubazno osoblje.

Moderno opremljeni apartmani, studio i sobe bit će Vaš najbolji izbor za lijep odmor i provod u Beogradu, ali i polazna točka za velike poslovne uspjehe. Nudimo Vam miran i udoban smještaj, siguran parking ukoliko dolazite automobilom ili pickup sa aerodroma ako putujete avionom. Hotel je smješten pored dolaznog perona Glavne autobusne stanice i 300 metara od Glavne željezničke stanice. 

Naša ulica Kraljevića Marka se nalazi u srcu Savamale - centra društvenog, umjetničkog i zabavnog života Beograda. Popularni splavovi sa "žurkama" do jutra su na 15 minuta pješice kao i Shopping centar Ušće, Trg Republike i Beogradska tvrđava na 10 minuta, a rezidencijski dio grada i Bulevar Kralja Aleksandra i manje od 10 minuta. 

ODMAH po primitku kupona, obavezna rezervacija na email: aparthotelwakeup@gmail.com; Viber/WhatsApp +38163325345 ili recepcija: +381112180317. Kupon je potrebno ponijeti sa sobom prilikom dolaska u hotel!