Mjesec zaljubljenih u oazi luksuza baroknog Varaždina! 2 noćenja s doručkom za dvoje, luksuzne sobe ARBIA PALACE DORKA 4*, ručak ili večera u 3 slijeda uz čašu vina u restoranu ANGELUS za 1699kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

🆕 Po prvi puta SAMO NA CRNOM JAJU 01.-28.02.18., ponosno predstavljamo luksuzan smještaj u samom srcu baroknog grada Varaždina! #ArbiaPalaceDorka**** #🔝ponuda

Arbia Palace Dorka smještena je u Ulici Alojzija Stepinca 7, sa prekrasnim pogledom na šetalište Vatroslava Jagića. Nudimo Vam uslugu noćenja s doručkom u našim luksuzno uređenim sobama i suitevima te komforan smještaj baroknog ugođaja kakav Varaždin zaslužuje. 

Također, očekuje Vas besplatno osigurano mjesto za parkiranje u dvorištu i wi-fi internet. 

Iskusite najbolje za njegu tijela - mirisne L'Occitane proizvode. 

Uživajte u ispijanju kave ili pića iz naše bogate ponude u bezvremenskoj kavani Dorka. 

Doživite barokni Varaždin! 


Grad Varaždin nalazi se u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske na desnoj obali rijeke Drave.  Svojom prirodnom regijom nalazi na graničnoj trodjelnici Štajerske, Međimurja, Zagorja i gornje Podravine. Ima približno 50 000 stanovnika, a kulturno je, obrazovno, gospodarsko, sportsko i turističko središte sjeverozapadne Hrvatske.


Nositelj je brojnih priznanja i nagrada:

ZELENI CVIJET

nagrada Hrvatske turističke zajednice za najuređenije turističko mjesto kontinentalne hrvatske – uzastopce od 2001. – 2007.

Zeleni cvijet sa zlatnim znakom za dugogodišnju i kontinuiranu opremljenost i hortikulturnu uređenost 2008., 2009. i 2012.

TURISTIČKI CVIJET – KVALITETA ZA HRVATSKU

nagrada Hrvatske gospodarske komore za najbolje turističko mjesto kontinentalne Hrvatske – 2006. – 2010. godine

posebno priznanje i statua za višegodišnju kvalitetu u kategoriji turističkih mjesta kontinentalne Hrvatske – 2011.

nagrada Hrvatske gospodarske komore za najbolju hrvatsku kontinentalnu turističku destinaciju – 2014.

SREBRNI CVIJET EUROPE

u sklopu projekta “Entente Florale Europe” priznanje Srebrni cvijet Europe dodijeljeno je Varaždinu 2011. godine za postignutu razinu kvalitete života

Grad Varaždin glavni je grad Varaždinske županije jedne od najstarijih u Hrvatskoj. Županija obuhvaća sjeverozapadni dio Hrvatske. Prostire se na površini od 1247 km2 na kojoj, prema posljednjem popisu stanovništva iz 2001. godine, živi 183.730 stanovnika, po čemu je ovaj kraj jedan od najnapučenijih u Hrvatskoj.

Izvor: TZ grada Varaždina