[SPLIT] ZIMSKI EXPRESS DETOX CIJELOG TIJELA! Detox tretmani uz GRATIS dijetu za čišćenje organizma u Centru zdravlja i ljepote Mia za samo 175 kn! Kupon se može iskoristiti do 17.03.18.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje: piling tijela, lipodrenažnu detox, masku za trbuh/noge, aparaturnu limfnu drenažu 30 minuta te ručnu masažu nogu i trbuha 30 min uz GRATIS express detox dijetu za čišćenje organizma!

Ponuda uključuje: Centar zdravlja i ljepote Mia, Split - express detox tretmani i dijeta za čišćenje organizma za samo 175 kn!


Cijena uključuje: 

piling tijela, 

lipodrenažna detox, 

maska za trbuh ili noge, 

Aparaturna limfna drenaža 30 minuta i 

ručna masaža nogu i trbuha 30 minuta +

GRATIS express detox dijeta za čišćenje organizma.


Presoterapija - zvana i (aparaturna) limfna drenaža 

Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma. Metoda upuhivanja zraka stvara pritisak na limfne čvorove, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina. 

Terapijom se potiče funkcija limfnog sustava pa se tako brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i suvišne tekućine. Cjelokupni tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i boli koja je eventualno bila prisutna ranije.

Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema.


Pozitivni učinci aparatne limfne drenaže
– smanjenje obujma nogu
– smanjenje oteklina nogu
– razbijanje i razgradnja celulita
– poboljšanje cirkulacije
– pomaže učvršćivanju i zatezanju kože
– pomaže izbacivanju toksičnih tvari iz organizma
– primjena presoterapije pogoduje procesima ozdravljenja u ljudskom tijelu