Odmor u šarmantnom Bihaću! 2 dana/1 noćenje uz domaćinski buffet doručak, butelju vrhunskog vina, večeru po izboru, 50% popusta na wellness usluge u Superior apartmanu Hotela Swiss Plus za 499kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Neka ova večer počne sa bocom šampanjca. Dok grickate bademe u pozadini se čuje romantična strana muzika koju smo pažljivo odabrali baš za Vas. Uživate sa osobom do koje Vam je najviše stalo i to u potpunoj intimi. Šta se može uporediti sa time?Slobodno otvorite oči, ovo nije san :)

Hotel Swiss Plus smješten je u užem centru malog šarmantnog grada Bihaća na prelijepoj, jedinstvenoj rijeci Uni. 

Spoj prekrasne prirode koja nas okružuje, ljubaznih ljudi, tradicije te blizine nacionalnih parkova Una i Plitvička jezera učinit će da se svaka Vaša ideja učini mogućom. 

Hotel raspolaže sa 15 studio apartmana kompletno klimatiziranih, podno grijanih; površina studija iznosi 40 m² i u svom sastavu sadrži francuski krevet, Flat TV, digitalna TV, WiFi internet u čitavom objektu, malu ali potpuno opremljenu kuhinju, sto sa dvije stolice i kuponica sa tuš kabinom, fenom za kosu i malim i velikim peškirima, glačalom te sef-om. 

Besplatan parking pod video nadzorom. Besplatan WiFi. Domaćinski buffet doručak. U sklopu hotela nalazi se caffe restoran, sa širokom ponudom zdravih a ukusnih slanih i slatkih jela, cijeđenih sokova, toplih čokolada te sladoleda.

Cijeli apartman je ovom prilikom uređen u romantičnom ruhu. Još na ulazu će Vas dočekati prigušena svjetla uz veliki broj svijeća koji zajedno cijelom prostoru daju nezaboravan izgled. Latice ruža rasute po francuskom krevetu, ruža i čokoladice u njegovom centru. Podsjeća Vas na nekoga?


Pileći meni:

 Pileća juha

 Punjena piletina

 Salata sa hladnom piletinom

 Čoko Muffin

 Butelja vrhunskog vina


Pasta meni:

 Paradajz juha

 Pasta s piletinom i povrćem

 Sezonska salata

 Čokoladni kolač

 Butelja vrhunskog vina


Rižoto meni:

 Teleća čorba

 Rižoto s piletinom u bijelom umaku

 Šopska salata

 Čokoladna fantazija

 Butelja vrhunskog vina