[CRNA GORA] NOVO! Samo na Crnom Jaju! 2 noćenja u dvokrevetnoj sobi u hotelu CentreVille and Experiences 4* u PODGORICI uz 2 bogata buffet doručka za 2 osobe po super cijeni, za samo 1269kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smješteni u atraktivnom kompleksu The Capital Plaza u srcu glavnog grada Crne Gore, u Podgorici, hotel CentreVille je novi svijet raskoši i opuštenog luksuza! Ne propustite!

Ponuda uključuje ZA 2 OSOBE:

3 dana uz 2 noćenja u dvokrevetnoj sobi (besplatan upgrade u veliku dvokrevetnu sobu - ovisno o raspoloživosti),
2 bogata buffet doručka,
korištenje teretane,
besplatan wifi,
besplatan parking.


VIŠE O HOTELU

Svako iskustvo - od kratkog odmora do važnog poslovnog sastanka - prožeto je savršenim smještajem, mirnom udobnosti i izvrsnim restoranima i barovima, a sve sa pogledom na očaravajući planinski dio.

Prilagođene vama, gostinjske sobe su oplemenjene prostorom ispunjenim svim onim ugodnostima potrebnim za sjajan boravak. Prozračnost, minimalistički stil i elegancija, a ipak toplota i udobnost, ono su što mi nudimo. 


Svaka soba se ističe ili pogledom na slikoviti grad i planinski krajolik, ili na užurbani atrium The Capital Plaza kompleksa.

The Living Room, glavni f&b objekat hotela predstavlja oazu hedonizma u gradu. Od kafe sa prijateljima, preko poslovnog sastanka, do večernje clubbing zone - The Living Room ima ponudu kojoj ćete se uvijek vraćati.


Raznovrsna jela, elegantne sobe i apartmani, opuštena ali posvećena usluga podsjećaju na naše obećanje da ćete se u hotelu CentreVille osjećati kao kod kuće.



Obavezna provjera termina prije kupnje na e-mail reservations@cv-hotel.com ili telefon +382 20 684 000.