Uživajte u zimskom odmoru na najvećoj sunčanoj terasi Alpa! 2 dana/1 noćenje u Ski&Bike Nassfeld apartments za 2 ili 5 osoba u periodu od 21.01. do 08.04.18. već od 362kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

POSEBNA POGODNOST SKI PASSA: u periodu 18.03. do 08.04.18. nevjerojatnih 23% popusta, dakle 4 dana ćete dobiti za cijenu od 3 dana, dok je ostalih perioda 5% popusta na SKI PASS!!! Skijalište je cca 10ak minuta od gondole za skijanje!!! Mogućnost korištenja sauna uz nadoplatu za 2 osobe!

Koruška regija Alpa pripada najljepšoj u Austriji. Okolni apartmani pružaju savršenu rekreaciju za sve. Idealno za sportaše, avanturiste, ali i obitelji s djecom. Direktno iz apartmana započinju biciklističke staze s neograničenim mogućnostima, od laganih staza u dolini rijeke Gail do izazovnih ruta u brdima uz korištenje gondola i stolnih žičara na skijalištu Nassfeld. Nekoliko pješačkih staza počinju izravno iz apartmana. U blizini se nalazi prekrasno i toplo jezero Pressegger See s temperaturama do 28 C. 

Svaki apartman opremljen je TV-om s međunarodnim programima i besplatnim Wi Fi-em, parkiralište uz apartmane, također je skladište bicikla za bicikle i drugu sportsku opremu. Tu je i potpuno opremljena sala za sastanke / konferencije.

Nassfeld 

Nudi čak 110 km skijaških staza i tamno plavog neba iznad planinskih vrhova. Nassfeld je jedno od 10 najpopularnijih austrijskih skijališta i možete biti sigurni da će ovdje zadovoljiti sve Vaše želje! 

Nassfeld - Hermagor , je i jedno od najatraktivnijih područja u snježnim Alpama. Ako nam je topla zima u svim našim linijama su snježni topovi. 

Millennium Express, najduža gondola u Alpama, vodi vas za cca 17 minuta na Sonnenalpe Nassfeld (6000 metara duga pruga i 1309 metara visinske razlike).

SADRŽAJI: Barovi, restorani, disko klubovi, wellness centri, paragliding, vožnja po snježnom toboganu, klizanje na ledu, na stazama mnogi Chalet barovi, škola skijanja, hokej na ledu, curling, 150 km zimskih pješačkih staza, brojne snježni tobogani su osvijetljeni, vožnja sa saunama,konjska zaprega, Belo jezero (Weissensee) i Preseško jezero (Presseggersee).

Dječja skijališta, ski lift za djecu, dječji park, zaštita, dječji pojas, iznajmljivanje skija, skijaške cipele, skijaške palice, snowbordov, telemark sa skijama, skije za backcountry skijanje, soba za skije.

SKIJALIŠTE

Min. visina: 610 m 

Max. visina: 2020 m 

Cijelo skijalište: 110 km

Najduža staza: 7 km

Duljina staza za skijaško trčanje: 91 km