1-dnevni HALLSTATT! Uživajte 17.02., 10.03. ili 14.04.18. u Hallstattu uz Zvižduk i mogućnost posjeta najstarijem rudniku soli na svijetu i sve to uz prijevoz po super povoljnoj cijeni za samo 219kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bajkoviti Hallstatt uz mogućnost posjeta najstarijem rudniku soli na svijetu po nevjerojatnoj cijeni od samo 219 kn/osobi! Polazak autobusom iz Zagreba u 05.45 sati sa južnog parkirališta Gradskog poglavarstva, Trg Stjepana Radića 1!

Jednodnevni izlet: Jezero Hallstatt i posjet rudniku soli.

Program putovanja:

Okupljanje grupe u 5.30 sati i nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja, polazak u 5.45 sati sa južnog parkirališta Gradskog poglavarstva, Trg Stjepana Radića 1, Zagreb, uz usputna stajanja radi odmora. Dolazak u Hallstatt, šetnja prekrasnim životopisnim gradićem s pratiteljem putovanja. Slobodno vrijeme za ručak, šetnju, odmor. Moguć posjet najstarijem rudniku soli na svijetu koji se nalazi u samom mjestu.

Prije 150 godina do Hallstatta nije vodila niti jedna cesta. Moglo mu se prići samo s jezera ili zahtjevnim planinskim putevima.

Na taj su način Habsburgovci od znatiželjnika štitili svoj najveći izvor bogatstva – rudnike soli. Usprkos svojoj zabačenosti i nepostojanju puta, Hallstatt je jedno od najstarijih ljudskih naselja u Europi zbog nalazišta soli.

Hallstatt je čarobno, maleno alpsko mjesto smješteno između okomite stijene Salzberga i obale istoimenog jezera u Austriji.

Uživanje u prekrasnom spoju prirode i arhitekture.


Odlazak iz romantične regije jezera u večernjim satima.


Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.