Ljeto na Rabu još nije gotovo! 3 ili 8 dana s polupansionom u Hotelu International u sobi s pogledom na more,korištenje finske saune,fitnessa i gratis bicikl na pola dana, za 2 osobe uz 50% popusta!

67 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ljeto još nije završilo, pogotovo na otoku Rabu! Uz izvandredan popust od 50%, iskoristite slijedeće pogodnosti: dvokrevetna soba s pogledom na more, masaže s popustom od 20%, gratis korištenje finske saune i fitness sobe, gratis korištenje wi fi-a u sobama i lobbyju, gratis bicikl na pola dana (uz prethodnu najavu na recepciji, jednom u aranžmanu)!

Odaberite između 2 opcije:

Ponuda 1 uključuje: 3 dana, 2 polupansiona u sobi s pogledom na more, korištenje finske saune i fitness sobe, wi-fi u sobama i lobbyju, gratis bicikl na pola dana (uz prethodnu najavu na recepciji), sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 8 dana, 7 polupansiona u sobi s pogledom na more, korištenje finske saune i fitness sobe, wi-fi u sobama i lobbyju, gratis bicikl na pola dana (uz prethodnu najavu na recepciji), sve za 2 osobe.

Dodatne pogodnosti za kupce ovih ponuda: masaže s popustom od 20 %.

Ako želite povesti i djecu, za Vas smo pripremili odličnu priliku – za Vaše prvo dijete do 12 godina ne plaćate usluge, dok za drugo dijete do 12 godina plaćate tek 25% vrijednosti kupona!

Hotel International Vam nudi slijedeće:

Kategorizacija: ***
Broj soba: 138 od toga: 80 sa pogledom na more, 58 sa pogledom na stari grad
Sve sobe su klimatizirane, imaju velike i udobne krevete hladnjak, sef, sat tv, telefon, sušilo za kosu, vatrodojavni sustav, Wi-Fi u sobama.
Recepcija,
Hotelski restoran (kapacitet cca. 250 osoba)
Aperitiv bar Daily News caffè (široka paleta dnevnih domaćih i stranih novina)
Lounge bar Escape,
Caffè bar Dock 69,
A là carte restaurant Città vecchia,
Whirpool i bazen,
Pool bar,
Wellness,
Solarij,
Sauna,
Fitness,
Najam bickla.

Za korištenje navedenog kupona kupac se mora javiti u odjel rezervacija; broj za rezervaciju termina je: 051 602 000 ili na mail: reservations@hoteli-rab.t-com.hr (poslati i kôd kupona).