Valentinovo u Sarajevu u hotelu s 5 zvjezdica! 2 noćenja s doručkom u hotelu Radon Plaza, korištenje wellnessa, romantična večera u rotirajućem restoranu, 2 relax masaže, sve za 1379kn za dvoje!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odličan izbor za putovanje na Valentinovo je Sarajevo! 3 dana i 2 noćenja u dvokrevetnoj deluxe sobi sa doručkom u Hotelu Radon Plaza ***** + neograničeno korištenje bazena, saune, fitnessa i parne kupaonice + romantična večera u rotirajućem restoranu "Plava Prizma" + relax masaža u trajanju od 60 minuta + besplatan wi-fi + besplatan parking; sve za 2 osobe!

Radon Plaza Hotel izgrađen 2006 godine, je poslovni hotel sa 5 zvjezdica u Sarajevu. Nalazi se na glavnoj ulici koja vodi do centra grada iz pravca jug - zapad. Udaljen je samo pet minuta od aerodroma Sarajevo i desetak minuta od uže gradske jezgre.

Ponudit će vam ugodan smještaj i vrhunske sadržaje i uslugu po pravoj cijeni. Idealan je izbor za one koji žele miran boravak u blizini svih ključnih destinacija i zanimljivih mjesta u Sarajevu.

Hotel je napravljen u luksuznom stilu, sa vrhunskom uslugom. Gostima je na raspolaganju 117 soba, 1 predsjednički apartman, 2 superior apartmana, Wellness centar, konferencijske sale, cafe, rotirajući restoran i zabavni centar sa kuglanom i bilijar salom.

Radon Plaza Hotel je i prvi u Europi u kojem se doručak služi u rotirajućem restoranu na 75 metara visine. Uživajte u panoramskom pogledu restorana i započnite dan sa stilom.

Svaka soba opremljena je garniturom za sjedenje, mini barom, sigurnosnim sefom, Internet konekcijom i telefonom. Klima uređaji u sobama kontroliraju se individualno, vrata na sobama osigurana su specijalnim sigurnosnim bravama i otvaraju se elektronskim karticama.

Prostrane kupaonice u hotelu Radon Plaza veličine su 10 metara kvadratnih, a karakteristična su po tome što su osvjetljene dnevnom svjetlošću, te imaju pogled na grad. Klijentima je na raspolaganju i room service usluga.

Radon Plaza Hotel svojim klijentima nudi i usluge organizacije različitih evenata te im je na raspolaganju Kongresna dvorana, Crveni i Zlatni salon kao i Dragon sala.

Ugodne trenutke u hotelu Radon Plaza možete provesti u Wellness centru koji sadrži bazen, saunu, parna kupelj, fitness centar a na raspolaganju su Vam i različiti tretmani masaža kao i usluge kozmetičkog salona. 

Hotel raspolaže parking prostorom velikom kapaciteta za sve goste hotela.