Romantično Valentinovo uz smještaj u Palace Queen Mary u prekrasnom Splitu! Kupon za ponudu vrijedi od 09.02.18. do 25.02.18.!

Palace Queen Mary -ovaj jedinstveni smještaj, osim udobnosti, pruža i prednost da je sve nadohvat ruke: od parka, trga, barova, trgovina, restorana s domaćom kuhinjom, do povijesnih spomenika i Dioklecijanove palače uvrštene na popis UNESCO-ove Svjetske kulturne baštine. 

Otkrijte eleganciju i ekskluzivnost naših soba i apartmana gdje je povijesno naslijeđe u susretu s modernom elegancijom. Naših 6 luksuznih soba i 1 apartman zadovoljavaju najviše standarde u pogledu sadržaja i dizajna. Sobe su ukusno uređene s pažljivo odabranim materijalima te ispunjavaju potrebu suvremenog putnika i nude vrijednost za novac. 

Značajke kao što su klima uređaj, podno grijanje, sušilo za kosu, high-speed Wi-Fi, mini bar, sef i flat screen TV sa satelitskim programima te dizajnerski namještaj, standard su Palace Queen Mary smještajnih jedinica.  

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail innapartments@gmail.com ili na mobitel 098 432 083, uz KOD kupona po primitku kupona.