[Rabac] Wellness odmor u Hotelu & Casa Valamar Sanfior 4*! 2 noćenja u sobi classic park strana, polupansion, korištenje unutarnjeg bazena s prekrasnim pogledom na more, za 2 osobe za 1048kn!

33 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel se nalazi se na samoj obali šumovitog poluotoka s pogledom na rabački zaljev. Okružen mediteranskim zelenilom samo nekoliko minuta udaljen od starog grada Labina! Kupon vrijedi isključivo za termin od 05.02.18. do 13.03.18.!

Valamar Sanfior hotel 4*

Ovaj obnovljeni romantični hotel, ovogodišnji je dobitnik nagrade „World Travel Award“ kao vodeći hotel u Hrvatskoj. Nalazi se na samoj obali šumovitog poluotoka s pogledom na rabački zaljev. 

Hotel je samo nekoliko minuta udaljen od starog grada Labina i nadomak je plažama pa stoga možete birati i kombinirati aktivnosti koje volite kako biste kreirali vlastiti nezaboravni odmor u Hrvatskoj.

Sport i rekreacija u Hotelu Valamar Sanfior 4*

Lagani jogging ili šetnja uz more sjajan su početak dana na vašem odmoru u Rapcu. U blizini su i atraktivne biciklističke staze te razne šetnjice, pa odmor možete provesti i upoznajući Istru na sasvim drugačiji način.

Posebnost wellness centra Hotela Valamar Sanfior je unutarnji bazen s prekrasnim pogledom na more i zaljev Rapca. 

Hotelu Valamar Sanfior 4*, obnovljeni romantični hotel, ovogodišnji je dobitnik nagrade „World Travel Award“ kao vodeći hotel u Hrvatskoj!